Τι απαντά μέλος του Ερασιτέχνη ΑΟΧ (Βερυκάκης) σε Μαυρονάσιο

Χανιά | 1 Μαρτίου 2017, 23:47

Μετά τον Γιάννη Ντερμανάκη, ένας μέλος του Ερασιτέχνη ΑΟΧ, ο Γιώργος Βερυκάκης, με επιστολή του στα ΜΜΕ προχωρά σε επισημάνσεις για όσα είπε στις πρόσφατες δηλώσεις του ο Σωτήρης Μαυρονάσιος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Στηρίζουμε τον Μελά, εκτιμούμε ότι είναι λίγο άπειρος ως παράγοντας αλλά έχει καλές προθέσεις, αλλά ο Μαυρονάσιος αποτελεί βαρίδι στην προσπάθειά του να βρεθούν χρήματα για την ομάδα από την χανιώτικη κοινωνία», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Γ. Βερυκάκης, μέλος σημειώνουμε και πάλι του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά.

Η δήλωση από τον Γ. Βερυκάκη είναι η εξής:

Αρχές Αύγουστου του 2016, ο Γ. Μελάς επισκέφτηκε τα Χανιά μαζί με τον Αντώνη Δρακόπουλο και ενδιαφέρθηκε ν’ αναλάβει τον Α.Ο. Χανιά. Εγιναν συζητήσεις του Γ. Μελά με ανθρώπους του Ερασιτέχνη (Φυντικάκης, Βιριράκης, Πάτερος, Ντερμανάκης) αλλά και με Ευθυμάκη, Ψυλλάκη, Κατσιγιάννη και Τζουγκαράκη. Ο κος Μελάς ενημερώθηκε για όλα τα γνωστά χρέη στο ΙΚΑ, την Εφορία, τον Βαν Ντερ Χουφτ γιατί ήταν απαραίτητο να τα διακανονίσουν για να μπορεί να βγουν τα δελτία. Ο ίδιος μάλιστα έκανε τους διακανονισμούς, μόλις ορίστηκε η διοίκηση Πρωτοδικείου, γύρω στις 20 Αυγούστου. Σαφώς και προέκυψαν και άγνωστα χρέη (προσφυγές, εκχωρήσεις κλπ.) αλλά τα λογιστικά βιβλία της ομάδας ήταν στα Τρίκαλα και ουδεμία πληροφόρηση υπήρχε περί αυτών από την προηγούμενη διοίκηση.

Συνεπώς ο κος Μαυρονάσιος σκοπίμως ή από άγνοια δεν λέει την αλήθεια, ούτε παρών ήταν στις συζητήσεις, ούτε το όνομά του είχε ποτέ αναφερθεί γιατί μπορεί και οι διαπραγματεύσεις να είχαν άλλο αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζουμε ότι 20 Αυγούστου έφθασε πρόταση από τους Γερμανούς ν’ αναλάβουν την ομάδα αυτοί και ο κος Μελάς δυσανασχέτησε που έγινε συζήτηση και με αυτούς. Στηρίζουμε τον Μελά, εκτιμούμε ότι είναι λίγο άπειρος ως παράγοντας αλλά έχει καλές προθέσεις, αλλά ο Μαυρονάσιος αποτελεί βαρίδι στην προσπάθεια του να βρεθούν χρήματα για την ομάδα από την χανιώτικη κοινωνία. Ειδικά λόγω των ειδικών σχέσεων και συναναστροφών του με άτομα που επιζητούν με κάθε τρόπο την προσωπική τους προβολή και δημοσιότητα και όχι το καλό της ομάδας μας.

karta antonis garden
/psiloritischania