Αντίπαλός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι η νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού, Ιταλία – ΗΠΑ που θα διεξαχθεί αργότερα (07/08, 21:30). Η Εθνική μας είχε το προβάδισμα στις πρώτες τρεις περιόδους (5-10) και έδειχνε να φθάνει σε μία (σχετικά) εύκολη επικράτηση.
Η Ουγγαρία έβγαλε αντίδραση στο τελευταίο οκτάλεπτο και έκανε το παιχνίδι ντέρμπι. Αρχικά μείωσε με τη Λεντβάι και στην επόμενη επίθεση έγινε το 7-10 και (με τη Ζέγκεντι στην κόντρα) το 8-10 τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε. Η ίδια παίκτρια στα 03:18 μείωσε με πέναλτι ακόμη περισσότερο (9-10).
Στην παίκτρια παραπάνω η Ουγγαρία δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στο 1:14 πριν το τέλος. Η Εθνικής μας αστόχησε στην παίκτρια παραπάνω και η Ουγγαρία είχε μία τελευταία επίθεση. Επαιξε την επίθεση με παραπάνω, όμως η Ελληνική άμυνα έβγαλε αντίδραση και εν τέλει ήρθε η πρόκριση στον τελικό.
Ουγγαρία – Ελλάδα 9-10
Τα οκτάλεπτα: 3-4, 1-2, 1-4, 4-0
Ουγγαρία (Μπενζούρ): Λ. Τόρμα, Ομπέλι 1, Φεκέτε, Χάιντου 1, Μασκάι 2, Τίμπα, Λεντβάι 2, Ν. Γκολοπένζκα, Ζέγκεντι 3, Κόκα, Ίρμες, Βάρο, Σ. Γκολοπένζκα.
Ελλάδα (Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 2, Καλογεροπούλου, Σιούτη, Ευφρ. Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 1, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά 5, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.