Θωρακίζει την εστία με Βασιλειάδη η Αναγέννηση

Γ' Εθνική 3 Αυγούστου 2021, 20:25

Την πρώτη της μεταγραφή γνωστοποίησε η Αναγέννηση Ιεράπετρας με την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιώργου Βασιλειάδη, τον οποία χαρακτηρίζει ως «τερματοφύλακα πολλών καρατίων»!

Ο Βασιλειάδης είναι 25 ετών με θητεία σε ομάδες όπως ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης, η Βέροια ή η Δόξα Δράμας, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων (Κ19). Η ανακοίνωση της Λασιθιώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Σύσσωμη η οικογένεια της Αναγέννησης καλωσορίζει τον τερματοφύλακα Γιώργο Βασιλειάδη του 1996. Ο υψηλός πορτιέρο (1,90 μ.) γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, από όπου ξεκίνησε την πορεία στο ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια ξεχώρισε και αγωνίστηκε σε μεγάλες κατηγορίες ως επαγγελματίας στην Super League.

Ο νεαρός γκολκίπερ έχει εμπειρία από Β’ και Γ’ Εθνική, καθώς έχει αγωνιστεί στον Εργοτέλη, Δόξα Δράμας, Βέροια (στην Super League), Πλατανιάς Χανίων, Απόλλων Λάρισας και Αμβρακικό Λουτρού. Ο πορτιέρο πλέον των Λιονταριών υπήρξε και διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων (Κ19) αντιμετωπίζοντας μεγάλες Εθνικές ομάδες Νέων.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος θα συμβάλλει τα μέγιστα για μία καλή πορεία στην Γ’ Εθνική και στην κατάκτηση των στόχων μας. Γιώργο καλωσήρθες στην ομάδα των Λιονταριών. Ευχόμαστε κοντά μας να έχεις υγεία, τύχη, επιτυχίες.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad