Θλίψη…. “Εφυγε” ο Παύλος Μυροφορίδης

Χανιά | 2 Μαΐου 2023, 9:45

Ο Παύλος Μυροφορίδης δε ζει πλέον ανάμεσα μας… Ο 43χρονος παράγοντας έφυγε από την ζωή, γεμίζοντας με θλίψη όλους όσοι τον είχαν συναναστραφεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Corgress Stagakis

Ο Μυροφορίδης είναι γνωστό ότι είχε περάσει πριν από τρία περίπου χρόνια, την σεζόν που ουσιαστικά τα Χανιά βρέθηκαν να πολιορκούν τη 2η θέση πριν το πρωτάθλημα διακοπεί λόγω κορονοϊού για την άνοδο στην Super League. Οπως είναι γνωστό είχε το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα των Χανίων, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να ήταν τότε στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Επίσης ήταν παρόν και για ένα διάστημα όταν προπονητής ανέλαβε ο Νίκος Παπαδόπουλος .

Ο Μυροφορίδης έδινε τους τελευταίους μήνες μάχη για τη ζωή του, παλεύοντας με τον καρκίνο. Δυστυχώς όπως αποδείχτηκε η μάχη αυτή ήταν άνιση, φεύγοντας από τη ζωή στα 43 του μόλις χρόνια….

Τελευταίος σταθμός που εργάστηκε ο αείμνηστος παράγοντας ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας. Πιο πριν είχε μεταξύ άλλων θητεύσει στις ομάδες του Αρη, του Ηρακλή και αρκετών άλλων.

Maladakis
Pneumatikakis_Michalis
GKGoalkeeperAcademy
Votani
Papantonakis Cards
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad