Θλάση ο Σολίς | Προπόνηση στον Βόλο

ΟΦΗ | 24 Νοεμβρίου 2020, 16:49

Θλάση α’ βαθμού έχει υποστεί ο Ναζαρένο Σολίς, του οποίου τις υπηρεσίες θα συνεχίσει να στερείται ο ΟΦΗ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οσον αφορά την επόμενη μέρα του θριάμβου στον Βόλο βρήκε την ηρακλειώτικη ομάδα να πραγματοποιεί την προπόνηση αποκατάστασης στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ έχει ως εξής:

Μετά από απεικονιστικό έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκε ο Nazareno Solis, προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, σε έδαφος παλαιότερου τραυματισμού, με ίνωση στο συγκεκριμένο σημείο. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έχει ήδη αρχίσει φαρμακευτική αγωγή και πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται.

Παράλληλα, στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/11) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, μετά τον αγώνα με τον Βόλο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς, έκαναν αποκατάσταση. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση τεχνικής και τελειώματα φάσεων.

Οι ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός αποστολής θα προπονηθούν στο Ηράκλειο υπό τις οδηγίες του Βασίλη Παπαδάκη.

Η ομάδα αναμένεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο το βράδυ της Τρίτης (24/11). Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (25/11), στις 15:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

 

Estrella
Papantonakis Cards