Θλάση ο Καμαρά – Εκτός με ΑΕΚ Β και οι Ρότσα, Μπουτσάκης

Χανιά | 1 Ιουνίου 2023, 15:18

Με πολλά προβλήματα τελικά θ’ αγωνιστούν τα Χανιά στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ Β.

/Bella Pizza

Ο Κάσα Καμάρα γίνεται γνωστό ότι υπέστη θλάση μετά τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι με την Κηφισιά, επομένως μένει να φανεί εάν θα είναι ξανά διαθέσιμος ουσιαστικά για το τελευταίο παιχνίδι που θ’ απομένει κόντρα στον Ολυμπιακό Β.

Εκτός πλάνων για τον Γιάννη Ταουσιάνη μένουν για το ματς της Παρασκευής ο Μπουτσάκης λόγω τιμωρίας, ο Ρότσα που έφυγε στην Πορτογαλία για προσωπικό του θέμα, αλλά και ο Κοκκίνης.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου, η μίνι προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (02/06, 17:00) αγώνα με την ΑΕΚ Β στα Περιβόλια που είναι στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ταχύτητες και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Κάσα Καμαρά, όπως έδειξε η μαγνητική υπέστη θλάση στο παιχνίδι με την Κηφισιά, ενώ εκτός μάχης παραμένει και ο Σωτήρης Κοκκίνης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Επίσης εκτός αποστολής είναι ο Γιάννης Μπουτσάκης ο οποίος θα εκτίσει την τιμωρία του, ο Λουίς Ρότσα ο οποίος βρίσκεται με άδεια στην Πορτογαλία για προσωπικούς λόγους, αλλά και ο Χρήστος Δεσποτόπουλος.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι οι: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Κατσούρι, Σερβιλάκης, Ιμεραλιλάι, Μπάτζιος, Σέχου, Σαρρής, Γιαμπερέ, Ναζίμ, Τσέλιος, Λεμονής, Μπουρσέλης, Μανουσάκης, Μαρτσάκης, Κόλα, Ιατρούδης, Ζέκχοφ και Μάναλης

 

 

 

 

 

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad