Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ παίκτης που αγωνίζεται στη Super League

Super League 1 16 Φεβρουαρίου 2017, 19:56

Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε Έλληνας ποδοσφαιριστής, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο πρώτο δείγμα του. Μάλιστα, όπως γράφουν αθηναϊκά site ο παίκτης δεν αγωνίζεται σε «μεγάλη» ομάδα της χώρας.

Η είδηση όπως τη δημοσιεύει το sport-fm.gr:

«Κρούσμα ντόπινγκ στη Σούπερ Λίγκα!

Όπως έγινε γνωστό, Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο πρώτο δείγμα του.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις και μέχρι να εξεταστεί και το δεύτερο δείγμα (όπου θα επιβεβαιωθεί αν όντως ήταν ντοπέ), τα στοιχεία του παίκτη δεν αποκαλύπτονται, με τη διοργανώτρια αρχή να τηρεί σιγή ιχθύος.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν αγωνίζεται σε «μεγάλη» ομάδα της χώρας.

Παράλληλα, είναι αυτονόητο πως μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση, ο Έλληνας άσος δεν θα συμμετέχει στις δραστηριότητες του συλλόγου του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον αποδειχθεί ότι ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, τότε η ομάδα του, πέραν από χρηματικό πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει, θα χάσει στα χαρτιά τον αγώνα όπου «πιάστηκε» ο παίκτης».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad