Θετικός απολογισμός από το Πανελλήνιο στην Έδεσσα

Ωρίωνας | 7 Ιουλίου 2016, 11:45

Θετικά έκλεισε η σαιζόν, στην πρώτη εμφάνιση του Ωρίωνα Χανίων στην τελική φάση του Πανελλήνιου αναπτυξιακού πρωταθλήματος χειροσφαίρισης που έγινε στην όμορφη πόλη της Έδεσσας από 27/6 έως 2/7/2016.

Παρά τις πολλές ατυχίες που συνέβησαν στην ομάδα, τα παιδιά στάθηκαν καλά και πέρα των προσδοκιών μας και με φοβερή δύναμη ψυχής πέτυχαν την νίκη στον τελευταίο αγώνα και κέρδισαν το κύπελλο του “εύ αγωνίζεσθαι” .

Πιο συγκεκριμένα τα παιδιά έφτασαν αεροπορικώς από Χανιά στην Θεσσαλονίκη. Ξεκινώντας για Έδεσσα μετά από τέσσερις ώρες ταλαιπωρίας στον δρόμο – όπου χάλασε το λεωφορείο, σφοδρή κακοκαιρία με σπασμένα δέντρα και πολύ νερό – έφτασαν στον προορισμό τους. Την δεύτερη μέρα ένας αθλητής της ομάδας αποχώρησε για το νοσοκομείο με ίωση και την επομένη δεύτερος αποχώρησε με τα ίδια συμπτώματα. Στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος είχαμε μυϊκούς τραυματισμούς λόγω της υπερπροσπάθειας

Μένοντας με ελάχιστους παίχτες, ο Ωρίωνας το τουρνουά με ψηλά το κεφάλι έχοντας 2 νίκες και 5 ήττες σε επτά παιχνίδια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν:

ΕΣΝ Βριλλήσια – Ωρίωνας Χανίων 26 -16 Ζαφειράκης Νάουσας – Ωρίωνας Χανίων 26 – 8 Φαίακας Κέρκυρας – Ωρίωνας Χανίων 27 – 17 Φίλιππος Βέροιας 2 – Ωρίωνας Χανίων 19 – 16 ΑΕΣΧ Πυλαία Θεσ- Ωρίωνας Χανίων 28 – 12 Ωρίωνας Χανίων – ΑΕΣΧ Πυλαία Θεσ 29 – 22 Ωρίωνας Χανίων – ΑΟ Δράμας 1986 31 – 26 ( Φιλικό, εκτός πρωταθλήματος)

Την αποστολή αποτελούσαν οι αθλητές: Τριλυράκης Γιώργος, Ξεκουκουλωτάκης Μάνος, Ξεκουκουλωτάκης Τάσος, Παρασκευόπουλος Μιχάλης, Πετράκης Χρήστος, Σουπιός Γιώργος, Καλατζάκης Μιχάλης, Βαρβαντάκης Αλεξανδρος, Γιλβάσης Μιχάλης, Χλωράκη Αργυρώ. Υπεύθυνοι προπονητές οι κος Χλωράκης Ευτύχιος και κα Καμηλάκη Δροσία και συνοδοί γονείς η κα Σουπιού Δέσποινα και ο κος Παρασκευόπουλος Κυριάκος.

Το ΔΣ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όσους συνέβαλαν στην επίτευξη της φετινής αποστολής. Τους μεγάλους χορηγούς ΑΝΕΚ LINES & BLUE STAR Ferris, την ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ με το νερό ΣΑΜΑΡΙΑ, το συνεργείο ΤΟΥΟΤΑ ΣΑΡΡΗΣ, την ΥΔΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕ, το γραφείο γενικού τουρισμού CHANIA TRAVEL SERVICE του κυρίου Τζιτζικαλάκη, το ασφαλιστικό γραφείο LEADER BROKERS του κυρίου Σπανουδάκη, το καφέ MICHEL στην οδό Κισσάμου, το Κέντρο Χρώματος Χανίων στην οδό Περιβολίων, και το αντρικό κομμωτήριο GSP στην οδό Ελ. Βενιζέλου. Το κατάστημα Σταύρος σπορ για την προμήθεια του αθλητικού υλικού και το CHANIA PRINT POINT για τις άψογες μακέτες και στάμπες πάνω στα ρούχα μας.

Ο Ωρίωνας Χανίων, με το πέρας της σαιζόν, εύχεται στα μέλη του καλό καλοκαίρι !!

karta antonis garden

Rabona ad