Θετικός ΑΟΚ στα πρώτα φιλικά!

Α.Ο.Κ. Χανιά | 27 Σεπτεμβρίου 2020, 22:27

Θετικά συμπεράσματα αφήνει ο νέος ΑΟΚ Χανιά ενόψει της συμμετοχής του την χρονιά που ακολουθεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα του Ανδρέα Κεσαπίδη τα πήγε εξαιρετικά στα δύο φιλικά που έδωσε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Ειδικότερα, ο ΑΟΚ είχε την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε δύο πολύ ανταγωνιστικές ομάδες, η μία εκ των οποίων αγωνίζεται στην Α2, ενώ την άλλη θα τη βρει απέναντι του στο προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο ΑΟΚ ηττήθηκε το Σάββατο παίζοντας το κλειστό του Μετς με σκορ 82-70 από το Παγκράτι, ενώ στο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή και διεξήχθη στο κλειστό της Μάνδρας, επικράτησε με 21 πόντους διαφορά του Μανδραϊκού, 76-55.

Οι εντυπώσεις για τον κόουτς Κεσαπίδη είναι θετικές, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του να τους χρησιμοποιήσει. Σε κάθε περίπτωση, αποτύπωσε στο μυαλό και τις σημειώσεις του όλα τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τα δύο αυτά παιχνίδια, τα οποία κρίνονται ως πολύ σημαντικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της χανιώτικης ομάδας.

Αναλυτικότερα οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν για τον ΑΟΚ είναι οι εξής: Καβαλαράκης, Χουχούμης, Σανδραμάνης, Ζανιδάκης, Αλεξίου, Γοργόνης, Ψαράς, Κιγμέτογλου, Παναρετάκης, Αδοντάκης, Μανάκας.

Να σημειωθεί ότι την αποστολή συνόδευσε στην Αθήνα ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Ξυλάκης ενώ εκτός των παικτών και του προπονητή, μαζί ήταν και όλο το υπόλοιπο προπονητικό σταφ.

karta antonis garden