Θετική η ισοπαλία με Καλλιθέα

Χανιά | 9 Ιαν 2016, 23:05

Θετικά αποκομίζεται η ισοπαλία για τον Κισσαμικό απέναντι στην Καλλιθέα. Παρότι το παιχνίδι ήταν εντός έδρας, στην χανιώτικη ομάδα αναγνωρίζουν ότι ο αντίπαλος τους είναι από τους δυνατότερους στο πρωτάθλημα και πως σε κάθε περίπτωση από τη στιγμή που δεν έγιναν γκολ οι ευκαιρίες και ειδικότερα το δοκάρι του Μάντζη στο 14’, η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αυτή η ισοπαλία για τον Κισσαμικό ήταν η 7η στο πρωτάθλημα στο σύνολο 14 αγώνων, γεγονός που μαρτυρά ότι χάνει πολύ δύσκολα, όπως από την άλλη δεν καταφέρνει πάντοτε να κερδίσει.

Αναφορικά με το παιχνίδι της Παρασκευής, σε αυτό που μπορεί να σταθεί κανείς είναι αναμφίβολα τα τρία νέα αποκτήματα και συγκεκριμένα οι Σταθάκης, Κουρτεσιώτης και Ενγκουέμ που πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση προσπαθώντας για το καλύτερο.

Engouem

Ενγκουέμ.

Kourtesiotis

Κουρτεσιώτης. 

Σίγουρα η παρουσία του Σταθάκη ήταν αυτή που ξεχώρισε, ο Κουρτεσιώτης έδειξε ότι έχει μείνει πίσω λόγω του ότι είχε να αγωνιστεί καιρό και έχει χάσει τη φόρμα του, ενώ όσον αφορά τον Ενγκουέμ θα πρέπει να προσαρμοστεί και πάλι στο νέο του περιβάλλον, επιστρέφοντας στην ομάδα στην οποία ήταν πριν από δύο χρόνια.

Από κει και πέρα οι παίκτες του και Κισσαμικού -όσοι αγωνίστηκαν την Παρασκευή- πραγματοποίησαν αποκατάσταση το Σάββατο ενώ οι υπόλοιποι υποβλήθηκαν σε ταχύτητες και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Την Κυριακή θα υπάρξει ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad