Θετικές εντυπώσεις από τα φιλικά στην Νίκαια

Ωρίωνας | 6 Απριλίου 2016, 16:59

Μόνο θετικές εμπειρίες αποκόμισε η νεοσύστατη ομάδα χάντμπολ του ‘ΑΣΧ Ωρίωνας Χανίων ’ από την επίσκεψη του στην Νίκαια το Σάββατο 2 Απριλίου.

Τα παιδιά (Αγόρια και Κορίτσια ) ηλικίας δημοτικού και Γυμνασίου, αντιμετώπισαν τις ομάδες του Άρη Νίκαιας και Έσπερου Καλλιθέας . Ο προπονητής των αγοριών Κος Ντουνιαδάκης μπόρεσε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της σαιζόν . Ο προπονητής των Κοριτσιών Κος Χλωράκης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη επαφή των παιδιών με αντίπαλο άλλη κοριτσίστικη ομάδα .

wrionas3

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά το μεγάλο τελικό της Α2 Εθνικής κατηγορίας μεταξύ Αρη Νίκαιας – Σεριφάτο Αιγίου, για την άνοδο στην Α1. Είδαν υψηλού επιπέδου αγώνα και γύρισαν άκρως ικανοποιημένα αν και κουρασμένα.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά καθώς και οι σκόρερ για την χανιώτικη ομάδα ήταν :

Παμπαίδες Α ( παιδιά Γυμνασίου) Αρης Ν. – Ωρίωνας Χ. 13-6

αγώνας 2ος Αρης – Ωρίωνας 23-11

Εσπερος Καλιθέας – Ωρίωνας 20 – 12

Συνολικά τα γκόλ Μιχελάκης 9, Θεοδορογλάκης 7, Ρουσάκης 5, Μαρκαντωνάκης 4, Μομπαρέσκου 3, Σουπιός 1.

Παμπάιδες Β ( παιδιά δημοτικού) Αρης Ν – Ωρίωνας 13-12

Εσπερος Καλιθέας – Ωρίωνας 13-11

Αναλυτικά τα γκολ , Ξεκουκουλωτάκης Μάνος 7, Ξεκουκουλωτάκης Τάσος 7, Τριλυράκης 5, Κατσιαλάκης 5.

Η αποστολή ήταν ΠΠΑ Μομπαρέσκου, Χλωράκης, Καραμπινάκης, Θεοδωρογλάκης, Μαρκαντωνάκης, Σουπιός Μιχ, Ρουσάκης, Κοσμαδάκης, Κοκκινάκης, Μιχελάκης.

ΠΠ Β, Τριλυράκης, Ξεκουκουλωτάκης Μάνος, Ξεκουκουλωτάκης Τάσος, Παρασκευόπουλος, Σουπιός Γιώρ. Πετράκης, Κατσιαλάκης, Καλατζάκης, Βαρβατάκης, Γίλβασης.

Πανκορασίδες Β ( Κορίτσια Δημοτικού) Αρης Νίκαιας – Ωρίωνας 18 – 6. τα γκολ Σαρτζετάκη 4, Ζαχαράκη 2. Η αποστολή Ζαχαράκη, Χλώράκη, Σαρτζετάκη, Καραγκιοζάκου,Σταφανάκη, Βασάλου.

wrionas1

karta antonis garden