Θετικά τα πρώτα συμπεράσματα

Πλατανιάς | 20 Ιουλίου 2017, 22:34

Θετικά κρίνεται για τον Πλατανιά η απόδοσή του στο πρώτο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους το οποίο έδωσε απέναντι στην ισραηλινή Χάποελ Ασκελόν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από την Βουλγαρία, η “εικόνα” των “ερυθρολεύκων” για πρώτο παιχνίδι ήταν αρκετά καλή. Σίγουρα, ακόμα δεν μπορεί να υπάρξει ούτε καν ένδειξη για το τι μπορεί να κάνει ο Πλατανιάς τη νέα σεζόν, παρόλα αυτά οι μαρτυρίες που υπάρχουν είναι ότι οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει, θεωρούνται καλής “πάστας” και θα μπορέσουν να δώσουν στην ομάδα αυτά που χρειάζεται για τη νέα σεζόν. Ως μονάδες, για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, τα συμπεράσματα είναι θετικά, όμως σίγουρα στην πορεία θα μπορούν να εκφραστούν πιο ασφαλείς κρίσεις.

Από κει και πέρα, ο Πλατανιάς φαίνεται να χρειάζεται ακόμα βοήθειες όσον αφορά το δυναμικό του… Η προσθήκη ενός οργανωτή κι ενός ακόμη επιθετικού θα δώσει περισσότερες λύσεις στον Γιώργο Παράσχο, που ούτως ή άλλως έχει εκφράσει αυτή την επιθυμία. Το θέμα αυτό ασφαλώς και δεν έχει ολοκληρωθεί για την ομάδα και είναι αρκετά πιθανό στην πορεία των επόμενων ημερών να γίνουν αυτές οι δύο προσθήκες για τον Πλατανιά. Ουσιαστικά η μία θα μπορούσε να είναι ο Κοροβέσης…

Estrella