Θεσπρωτός: Ζητούμε συγγνώμη από τις ομάδες του ομίλου

Football League 11 Μαΐου 2021, 21:45

Ευχαρίστησε τη διοίκηση της Football League και τον αθλίατρο Ξενοφώντα Ρούσση, ενώ ζήτησε συγνώμη από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου για την αναστάτωση ο Θεσπρωτός.

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας είδε 15 ποδοσφαιριστές της να νοσούν από τον κορωνοϊό, κάτι που οδήγησε τη διοργανώτρια αρχή σε μία σειρά από αναβολές αγώνων (μέχρι τώρα δεν πραγματοποιήθηκαν τα ματς του Θεσπρωτού με Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Πόντου).

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ Θεσπρωτός 2019 ευχαριστεί τη διοίκηση της Football League και τον αθλίατρο κύριο Ξενοφώντα Ρούσση για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που περιήλθε το σωματείο μας λόγω των 15 κρουσμάτων σε ποδοσφαιριστές και 4 κρουσμάτων σε προπονητικό επιτελείο συνολικά 19 επιβεβαιωμένων μοριακά κρουσμάτων σε μόλις 12 ημέρες.

Ζητούμε συγγνώμη από τις ομάδες του ομίλου για την αναστάτωση που έχουμε επιφέρει στο αγωνιστικό πρόγραμμα λόγω των συνεχόμενων αναβολών και ευχόμαστε να μη συμβεί ποτέ και σε κανένα σωματείο κάτι αντίστοιχο με την κατάσταση που περιήλθε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα μας με την αγωνιστική και προπονητική καραντίνα η οποία επιβάλλεται και πρέπει να τηρηθεί για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σ όλους τους νοσούντες.»

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο προπονητής του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, στην ραδιοφωνική συχνότητα του σταθμού Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο“:

«Περάσαμε 19 άτομα από την ομάδα κορωνοϊό γιατί ένας ποδοσφαιριστής δεν πρόσεξε και κόλλησε πηγαίνοντας στην πατρίδα του και γύρισε και κόλλησε την ομάδα. Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ, ειδικά για τους μεγαλύτερους.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad