Θερμό ευχαριστώ στους βετεράνους από Αναγέννηση

Γ' Εθνική 6 Ιουνίου 2021, 23:51

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους βετεράνους ποδοσφαιριστές για την πρωτοβουλία που πήραν να διοργανώσουν φιλικό παιχνίδι προς τιμή του Νίκου Δεδελετάκη εξέδωσε η Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Οπως είναι γνωστό, το παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Βουζουνεράκειο, οπότε και δόθηκε ευκαιρία η τωρινή ομάδα της Αναγέννησης ν’ αναμετρηθεί με κάποιους από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της ιστορικής Αναγέννησης τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση από το σύλλογο της Ιεράπετρας έχει ως εξής:

Σύσσωμη η οικογένεια της Αναγέννησης, πρόεδρος, ΔΣ, προπονητές και προσωπικά ο κ. Νίκος Δεδελετάκης, θέλουν να ευχαριστήσουν για άλλη μια φορά τους Βετεράνους παίκτες των Λιονταριών για την σκέψη, την πρωτοβουλία και την διοργάνωση του τιμητικού αγώνα – αφιέρωμα για τον κ. Νίκο Δεδελετάκη.

Με πολλή χαρά δεχτήκαμε όλοι την πρόσκλησή τους και με πολλή χαρά συμμετείχαμε σε έναν αγώνα με άρωμα παλιάς Αναγέννησης.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους πρωτεργάτες της διοργάνωσης κ. Καρτσάκη, κ. Γιώργο Αγγελάκη, οι οποίοι όπως μάθαμε είχαν την αρχική σκέψη, πήραν την πρωτοβουλία και σε λίγες μέρες από την ημέρα που το σκέφτηκαν, το διοργανώσαν και έτρεξαν για την υλοποίηση του αγώνα και ενεργοποίησαν τους παλιούς παίκτες των Λιονταριών.

Πραγματικά το χαρήκαμε όλοι πολύ.

Ευχαριστούμε για τις ωραίες στιγμές και τα συναισθήματα που μας χαρίσατε.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad