Θερμή υποδοχή στον Παναθηναϊκό (pics)

Πλατανιάς | 30 Ιαν 2016, 23:44

Θέρμη, όπως άλλωστε αναμενόταν, ήταν η υποδοχή στην αποστολή του Παναθηναϊκού από τους φιλάθλους της ομάδας στο αεροδρόμιο "Δασκαλογιάννης" των Χανίων το απόγευμα του Σαββάτου. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σχεδόν 100 φίλαθλοι του “τριφυλλιού” δημιούργησαν πολύ ωραία ατομόσφορά χειροκροτώντας θερμά μετο που τους αντίκρυσαν, τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας, τους οποίους υποδέχτηκαν με συνθήματα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν να χαίρονται για την υποδοχή που τους έγινε και μάλιστα πάρα πολλοί δέχτηκαν να φωτογραφηθούν με τους φιλάθλους, καθώς επίσης υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα. Ακολούθως και με το που επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο που θα τους μετέφερε στο ξενοδοχείο, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ακριβώς έξω από την αίθουσα του αεροδρομίου άναψαν καπνογόνα και φώναξαν συνθήματα δίνοντας μια εικόνα για την υποστήριξή τους στον αγώνα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια και πως θα είναι… ιδιαιτέρως ζέστη για τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή για τον Παναθηναϊκό αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Στιλ, Γιαννακόπουλο, Ευαγγέλου, Ταυλαρίδη, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγό, Εβανγκελίστα, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Βλαχοδήμο, Κλωναρίδη, Μπουμάλ, Καλτσά και Πέτριτς.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

DSC 0747

DSC 0749

DSC 0750

DSC 0753

DSC 0762

DSC 0765

DSC 0767

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad