Θερμή υποδοχή σε παίδες και Μητράκη

Πόλο 13 Ιουλίου 2021, 11:25

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Εθνική ομάδα πόλο παίδων η οποία κατέπληξε με τις εμφανίσεις και τις επιδόσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πορτογαλία (Λουλέ).

KTEO Κρήτης

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στις τάξεις του οποίου ήταν και ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιώργος Μητράκης, κατέκτησε όπως είναι γνωστό το χάλκινο μετάλλιο, καθώς επικράτησε με σκορ 11-7 της Κροατίας.

Ουσιαστικά, η Εθνική μας έχασε στις λεπτομέρειες την συμμετοχή της στον τελικό, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 12-10 από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ουγγαρία.

Στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” περίμεναν τους αυριανούς πρωταγωνιστές του αθλήματος ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Αφρουδάκης, ο γενικός γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας, το μέλος του ΔΣ Τζώνι Καλημέρης, ο διευθυντής της Ομοσπονδίας Γιώργος Χριστοφοράτος και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Γιώργος Κατσιαούνης.

«Το μέλλον σας προδιαγράφεται λαμπρό. Συνεχίστε να δουλεύεται σκληρά και η Ομοσπονδία να είναι στο πλευρό σας. Παρακολούθησα όλους τους αγώνες σας. Το μετάλλιο το αξίζατε. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς σας που είναι διαρκώς στο πλευρό σας και σας στηρίζουν» υποστήριξε ο πρόεδρος Κυριάκος Γιαννόπουλος, ενώ ο Γιώργος Αφρουδάκης συμπλήρωσε:

«Είναι μεγάλη αυτή η επιτυχία για την συγκεκριμένη Εθνική ομάδα. Τα παιδιά αυτά δεν είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν όσο θα έπρεπε αφού επλήγησαν από τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία. Το μέλλον τους ανήκει. Μπράβο για την προσπάθεια τους. Μακάρι σε σύντομο χρονικό διάστημα να είμαστε και πάλι στο αεροδρόμιο και να τα περιμένουμε με το χρυσό και όχι με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος».

Την αποστολή στην Πορτογαλία αποτελούσαν οι παίκτες Χρήστος Μαυριόπουλος, Σπύρος Λυκούδης, Ιωσήφ Κόκκινος, Σπιθολέων Καρατζάς, Κώστας Καπράγκος, Χρήστος – Γιάννης Λασκαρίδης, Ορέστης – Νίκος Ζερβουδάκης, Γιώργος Μητράκης, Κώστας Ζαχόπουλος, Χρήστος Σιαμάς, Παναγιώτης – Κυριάκος Αποστολάκος, Νίκος Γιαννάτος, Δημήτρης Κρατημένος, Δημήτρης Μαστρογιαννάκος και Μοχάμετ Μπαγιούμι.

Μαζί τους ήταν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φώντας Λεμπέσης, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Στέλιος Συρόπουλος και ο έφορος Δημήτρης Κύρκος (αρχηγός αποστολής).

Synagogi

Rabona ad