Θερμές ευχές σε Χανιά από Κεραυνό Θεσπρωτικού

Χανιά | 23 Ιανουαρίου 2021, 16:32

Τις θερμές ευχές του στα Χανιά με αφορμή τη φιλοξενία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού "Κατερίνα Θάνου" για τις δύο τελευταίες προπονήσεις εν όψει Καραϊσκάκη εκφράζει ο τοπικός Κεραυνός.

Στη σελίδα του Κεραυνού γίνεται αναφορά στην παρουσία της χανιώτικης ομάδας στο πεδινό χωριό που ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ενώ την αποστολή των Χανίων και τις δύο ημέρες υποδέχθηκε ο πρόεδρος Σωτήρης Βασιλείου, μαζί με μέλη του Δ.Σ.

Η αναφορά του Κεραυνού έχει ως εξής:

Για δεύτερη ημέρα, ο Α.Π.Σ. Κεραυνός Θεσπρωτικού φιλοξένησε την ομάδα Π.Α.Ε. Χανιά στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού “Κ.ΘΑΝΟΥ”.

Η ομάδα των Χανίων, λόγω των τελευταίων έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν με πολλές βροχοπτώσεις στην Ήπειρο, επέλεξε το Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού για την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής (24.01.21), με την Π.Α.Ε.Καραϊσκάκης.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος του Κεραυνού κ. Σωτήρης Βασιλείου, με την ευκαιρία αυτή, αντάλλαξαν γενικές απόψεις με τα μέλη και τον προπονητή των Χανίων κ. Α. Βοσνιάδη, σχετικά με το ποδόσφαιρο που επικρατεί σήμερα στη Χώρα μας.

Το Δ.Σ. του Κεραυνού σε επίσημη ανακοίνωσή του, εκφράζει στην ομάδα των Χανίων, Υγεία και πολλές επιτυχίες τη νέα αγωνιστική χρονιά για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania