Θερμές ευχαριστίες σε Μινώταυρο για Περαθωράκη

Παλαιόχωρα | 1 Νοεμβρίου 2016, 1:05

Ο Μινώταυρος συναίνεσε στο αίτημα του Νίκου Περαθωράκη για μεταγραφή του στην Παλαιόχωρα, λόγω και της μετάθεσής του σε σχολεία της περιοχής και ο ΑΟΠ εξέδωσε ανακοίνωση με θερμές ευχαριστίες στον ιστορικό σύλλογο των Μουρνιών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον μεσοεπιθετικό και πρώην ποδοσφαιριστή του Κισσαμικού και μέχρι προ λίγων ωρών του Μινωταύρου, Νίκο Περαθωράκη!

Η ομάδα μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση του Μινωταύρου για την άριστη συνεργασία, συναίνεση και την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, καθώς ο Νίκος που είναι δάσκαλος στο επάγγελμα, πήρε μετάθεση σε σχολεία της περιοχής μας (Κουντούρα-Παλαιόχωρα) και δεν θα ήταν σε θέση να ανταποκριθεί όπως θα ήθελε στις υποχρεώσεις της ομάδας των Μουρνιών!

Από την άλλη, η ομάδα μας, εντάσσει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας που με την εμπειρία, τον χαρακτήρα του, την ιδιότητα του (δάσκαλος) και τις παραστάσεις του, θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια μας για την επίτευξη των μεγάλων στόχων μας!

Νίκο, σε καλοσωρίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία και δύναμη!

 

Estrella