Θερμές ευχαριστίες σε Χανιά από την Κηφισιά

Χανιά | 22 Ιανουαρίου 2023, 22:45

Θερμές ευχαριστίες στην ομάδα των Χανίων εκφράζει η Κηφισιά, δείχνοντας ότι οι άνθρωποί της έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την φιλοξενία που υπήρξε στο γήπεδο Περιβολίων.

/Bella Pizza

Πράγματι, αξίζει να σημειωθεί το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στο γήπεδο το οποίο για μια ακόμα φορά ήταν ιδιαίτερα πολιτισμένο.

Την ικανοποίηση για την φιλοξενία που δέχτηκε η ομάδα της Κηφισιάς εξέφρασε άλλωστε και στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Πετράκης, ευχαριστώντας επίσης από τη δική του πλευρά τη διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά για την τιμή που του έγινε να του παραδοθεί ανθοδέσμη.

Η ανακοίνωση από την Κηφισιά έχει ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο και προσωπικά ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, κ. Χρήστος Πρίτσας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τη διοίκηση, τον κ. Γιώργο Βρέντζο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Χανιά, κ. Αντώνη Ροκάκη, για την άψογη φιλοξενία σε όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας μας.

Όσοι βρεθήκαμε στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων για το παιχνίδι μεταξύ της Κηφισιάς και των Χανίων απολαύσαμε την κρητική φιλοξενία σε απόλυτο βαθμό και είχαμε τη δυνατότητα να δούμε ένα πραγματικό ντέρμπι της Betsson Super League 2, που ολοκληρώθηκε με ένα δίκαιο αποτέλεσμα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν πολύ τη νίκη, κάτι το οποίο έδειξαν με την απόδοσή τους.

 

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad