Θερμά λόγια Πανναξιακού για Αναγέννηση

Μπάσκετ 9 Ιανουαρίου 2023, 12:49

"Σκλαβωμένοι" με την άψογη φιλοξενία της Αναγέννησης, στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Αρκαλοχώρι, δηλώνουν στον Πανναξιακό.

KTEO Κρήτης

Η ομάδα της Νάξου μιλά με θερμά λόγια για τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ηρακλειώτικης ομάδας, κάνοντας ειδική μνεία στον πρόεδρο Μανώλη Μαραγκάκη.

«Αισθανόμαστε υπόχρεοι απέναντι στην ΑΣΑ Αναγέννηση και ελπίζουμε κάποια στιγμή να μπορέσουμε να συναντηθούν και πάλι οι δρόμοι μας προκειμένου να ανταποδώσουμε εκ νέου» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, όπου η ομάδα μας γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από την πρωτοπόρο του ομίλου Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, αναχωρήσαμε από την Κρήτη έχοντας γίνει αποδέκτες της θερμής φιλοξενίας των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού ΑΟΚ εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες προς τους διοικητικούς παράγοντες και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Μανώλη Μαραγκάκη, που επιφύλαξαν στην ομάδα μας υποδειγματική φιλοξενία.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Αναγέννησης μας εξυπηρέτησαν σε ότι και αν χρειαστήκαμε, επιβεβαιώνοντας ότι οι Κρητικοί συνεχίζουν να τιμούν την έννοια της φιλοξενίας.

Μετά την ολοκλήρωση των μεταξύ μας αναμετρήσεων, αποδεικνύεται ότι, μέσα από τον αθλητισμό και ανεξαρτήτως αποτελέσματος μπορούν να καλλιεργηθούν αληθινές σχέσεις φιλίας.

Αισθανόμαστε υπόχρεοι απέναντι στην ΑΣΑ Αναγέννηση και ελπίζουμε κάποια στιγμή να μπορέσουμε να συναντηθούν και πάλι οι δρόμοι μας προκειμένου να ανταποδώσουμε εκ νέου.

Ευχόμαστε σε όλους στην Αναγέννηση, καλή χρονιά και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει για τη φετινή χρονιά.

 

Rabona ad