Θέος: Αν σταματούσα στην Καρδίτσα θα διακωμωδούσα το ποδόσφαιρο!

Χανιά | 20 Δεκεμβρίου 2016, 16:02

Ο Γιώργος Θέος χαρακτηρίζει φυσιολογικό ότι δεν σταμάτησε στην επίμαχη φάση για την οποία διαμαρτύρονται στην Αναγέννηση Καρδίτσας και που χάρισε το γκολ στον Κισσαμικό και εν τέλει τη νίκη. «Δεν θεωρώ ότι τέτοιες φάσεις πρέπει να σταματάμε γιατί διακωμωδούμε το ποδόσφαιρο», είναι το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Sdna έχουν γίνει πριν τη σημερινή κλήρωση στο Κλυπελλο, που φέρνει αντίπαλο για τον Κισσαμικό τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά ο Θέος “φωτογραφίζει” τους “πρασίνους” βάσει αυτών που τονίζει, αφού λέει ότι, «προσωπικά θα ήθελα η κλήρωση να μας δώσει την δυνατότητα να παίξουμε με μια ομάδα, η οποία πρωταγωνιστεί στην Α’ Εθνική»!

Ακολουθούν οι δηλώσεις από τον επιθετικό του Κισσαμικού:

Κατάλαβες την στιγμή που πέτυχες το γκολ, τι ακριβώς συνέβη. Πιστεύεις ότι έπρεπε να τηρηθεί το Fair Play;

«Η μπάλα όπως θα δείτε γίνεται τάκλιν και με τα δύο πόδια στον Μάντζη. Μετά καταλήγει σε μια διεκδίκηση όπου είναι ο Μαρτίνεθ με τον Φέτση. Η μπάλα χτυπάει στο πρόσωπο του Φέτση και στη συνέχεια ο παίκτης της Αναγέννησης κοιτάει που έχει φτάσει η μπάλα στον Μαρτίνεθ. Από εκεί και πέρα καταδιώκομαι από δύο παίκτες της Αναγέννησης συν τον τερματοφύλακα, οι οποίοι προσπαθούν να με σταματήσουν. Δεν θεωρώ ότι τέτοιες φάσεις πρέπει να σταματάμε, γιατί διακωμωδούμε το ποδόσφαιρο».

Μετά το τέλος του αγώνα σου την “έπεσαν”. Τι ακριβώς σου έλεγαν;

«Κάποια υβριστικά συνθήματα από πλευράς οπαδών. Από πλευράς διοίκησης και παικτών δεν αντιμετωπίσαμε, κανένα απολύτως πρόβλημα και αυτό θα φανεί, από την φιλοξενία που θα έχουν στην Κρήτη».

Πού μπορεί να φτάσει φέτος στο πρωτάθλημα ο Κισσαμικός;

«Εμείς έχουμε θέσει ως στόχο την παραμονή, αλλά πιστεύω έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα να διεκδικήσουμε θέση αντάξια στην ιστορία του συλλόγου».

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος αντίπαλος που θα ήθελες στο Κύπελλο;

«Συγκεκριμένος αντίπαλος δεν υπάρχει. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Προσωπικά εγώ θα ήθελα η κλήρωση, να μας δώσει την δυνατότητα να παίξουμε με μια ομάδα, η οποία πρωταγωνιστεί στην Α’ Εθνική».

karta antonis garden
/psiloritischania