Θεολόγου: Πολύ καλή ομάδα τα Χανιά

Super League 2 8 Μαρτίου 2021, 21:55

Για την ήττα από τον ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά και για το παιχνίδι με τα Χανιά που ακολουθεί μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Καραϊσκάκης, Παντελής Θεολόγου.

Ο Θεολόγου μίλησε για «μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρο προπονητή, με έμπειρους παίκτες» για την οποία θεωρεί ότι «την αδικεί η βαθμολογική της θέση». Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για…

Την ήττα από τον ΟΦΙ: «Δε θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν τι έγινε στο παιχνίδι. Στέκομαι στο γεγονός ότι σήμερα είχαμε έναν τελικό στην έδρα μας αλλά δε καταφέραμε να κερδίσουμε, ούτε να πάρουμε βαθμό.

Από εκεί και πέρα η ευθύνη είναι καθαρά δικιά μας και μας βαραίνει όλους, έναν προς έναν. Δεν έχουμε περιθώρια, είμαστε τελευταίοι και πρέπει να το καταλάβουμε. Να δούμε όλα τα ματς ως τελικούς.»

Το αν έχουν εντοπίσει το πρόβλημα: «Δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Για μένα είναι αστεία γκολ και από προσωπικά λάθη και από θέμα “τύχης”, όπως σήμερα που μπήκαν δύο απίστευτα γκολ.

Από εκεί και πέρα, εμείς θα πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, δεν το αλλάζει κανείς άλλος, μόνοι μας οι παίκτες. Αν δεν αλλάξει από μας, δε θα αλλάξει ποτέ και θα πέσουμε κατηγορία. Να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε, να δουλέψουμε πάνω απ’ όλα και να δούμε τα επόμενα ματς ως τελικούς.»

Την αναμέτρηση στα Περιβόλια με τα Χανιά: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρο προπονητή, με έμπειρους παίκτες. Θεωρώ την αδικεί η βαθμολογική της θέση. Πάμε εκεί να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania