Θεολόγου, Λάσκαρης και Δρίζης τα “νέα” πρόσωπα στην αποστολή

Χανιά | 3 Φεβρουαρίου 2017, 17:59

Τρία νέα πρόσωπα συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σάκης Παπαβασιλείου για τον Α.Ο. Χανιά για το εκτός έδρας αυτή τη φορά παιχνίδι στην Ελευσίνα απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Πρόκειται για τους Θεολόγου, Λάσκαρη και Δρίζη, με τον πρώτο να επιστρέφει έτσι στη διάθεση της ομάδας μετά από απουσία σχεδόν ενός μήνα, ενώ για τους άλλους δύο αυτή είναι η πρώτη φορά που υπολογίζονται σε αγώνα του ΑΟΧ.

Το άσχημο για τον 40χρονο τεχνικό είναι ότι οι Αποστολόπουλος και Τσουκάνης που θα ταξιδέψουν με την ομάδα απόψε για τον Πειραιά δεν είναι 100% σε καλή κατάσταση και η συμμετοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Σημειώνεται μάλιστα με την ευκαιρία ότι ειδικότερα ο Τσουκάνης έπαιξε με πυρετό στο προηγούμενο ματς με τη Σπάρτη και παρόλα αυτά εξελίχθηκε από τους διακριθέντες. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και την Κυριακή, σφίγγοντας δηλαδή τα δόντια για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι εκτός αποστολής είναι ο Ηρακλής που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΑΟΧ είναι η εξής: Αθανασίου, Γεωργίου, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Θεολόγου, Ζέρης, Τσουκάνης, Μηλιώτης, Κοζάκης, Φουρλάνος, Λάσκαρης, Αποστολόπουλος, Δρίζης, Γεωργακόπουλος, Ντούμος, Βαρούχας, Σταματής και Ρούνεϊ.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad