Θεοδοσιάδης: Πολύ καλή ομάδα τα Χανιά

Super League 2 19 Μαΐου 2021, 18:27

Στη θετική παρουσία του Διαγόρα συνολικά στο πρωτάθλημα στάθηκε ο Σάκης Θεοδοσιάσης μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στα Περιβόλια.

/Bella Pizza

Ο 45χρονος τεχνικός έκανε λόγο για μία πολύ δύσκολη χρονιά στην οποία η ομάδα του πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο. Δεν παρέλειψε επίσης να εκθειάσει τα Χανιά, τα οποία χαρακτήρισε μία πολύ καλή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Σήμερα ολοκληρώθηκε μία πολύ δύσκολη προσπάθεια. Θα έλεγα για όλες τις ομάδες που συμμετείχαν σε ένα ιδιαίτερο και πρωτόγνωρο πρωτάθλημα μετά από χρόνια. Η παρουσία μας ήταν πάρα πολύ θετική. Μία καινούρια ομάδα, μία καινούρια προσπάθεια. Κατορθώσαμε τον βασικό μας στόχο ο οποίος ήταν η γρήγορη παραμονή και η είσοδό μας στα πλέι οφ. Αυτό που κρατάμε είναι η παρουσία της ομάδας ειδικά στον πρώτο γύρο και στις αρχές του δευτέρου γύρου όπου εκεί δείξαμε τα καλά μας χαρακτηριστικά σαν ομάδα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Στο κλείσιμο της χρονιάς αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε για την επόμενη μέρα είναι να κρατήσουμε τα θετικά μας στοιχεία, έτσι ώστε να συνεχίσουμε χτίζοντας πάνω σ΄αυτά και να δούμε τι δεν πήγε καλά στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και στα πλέι οφ. Παρουσίασε η ομάδα στοιχεία τα οποία δεν ήταν στα δικά μας στάνταρ και πρέπει να προσπαθήσουμε να τα εκμηδενίσουμε γιατί περιμένουμε του χρόνου ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την καταλυτική προσπάθεια που έκαναν φέτος και να τους ευχηθώ καλή ξεκούραση, να γεμίσουν μπαταρίες και να επιστρέψουν δριμύτεροι. Οπως επίσης να ευχηθώ καλή μεταβατική περίοδο και στην ομάδα των Χανίων. Μία πάρα πολύ καλή ομάδα, και στον κ. Παπαδόπουλο αλλά και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad