Θεοδωρίδης: Ματσάρα μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων

Αντίπαλοι Πλατανιά | 1 Απριλίου 2017, 23:15

Για "ματσάρα" μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτηρίζοντας τον Πλατανιά ως "πολύ καλή ομάδα", ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πέναλτι με το οποίο άνοιξε η Χανιώτικη ομάδα το σκορ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά στην κάμερα της Nova. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

«Έγινε μία ματσάρα μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Κερδίσαμε με την καρδιά του πρωταθλητή, είναι δύσκολο να βάζεις γκολ στον Πλατανιά έτσι όπως τοποθετεί την άμυνά του ο κύριος Παράσχος.

Αφού ανέτρεψαν το σκορ τα παιδιά, έχασαν τέσσερα γκολ, η ομάδα άρχισε να αναπτύσσεται μετά τις ταλαιπωρίες του τελευταίου καιρού. Έδειξε πολύ καλύτερο πρόσωπο. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την τρομακτική ενίσχυση καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τους υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το καλύτερο. Αυτή είναι νίκη είναι από αυτές που δίνουν το πρωτάθλημα. Ο διαιτητής είδε πέναλτι, το έδωσε, δεν το αμφισβητώ. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και πιστεύω πως δεν ήθελε να αδικήσει έναν από τους δύο.

Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη στην Κέρκυρα, την Κυριακή κι άλλο, θα τα βλέπουμε ένα-ένα. Το έργο του κύριου Λεμονή ήταν πολύ δύσκολο αυτές τις 15 μέρες, εγώ κι εκείνος ξέρουμε το πόσο κουράστηκε στο Ρέντη για να ορθοποδήσει κάπως αυτή η ομάδα γιατί εγώ περιμένω πολύ περισσότερα.

Κατόρθωσε τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο να βγει ένας άλλος Ολυμπιακός που ήταν ομαδάρα. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, να μας πάει δεξιά όλος ο μήνας. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια, για το κύπελλο θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα.»

Estrella
Papantonakis Cards