Θεοδωράκης: Στην έδρα μας να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια

Α.Ο.Κ. Χανιά | 8 Δεκεμβρίου 2017, 12:58

Αν ο ΑΟΚ Χανιά μπορέσει να πάρει κάποια παιχνίδια στην έδρα του τότε θα έχει καλύτερη τύχη στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Λευτέρης Θεοδωράκης.

Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας μίλησε για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν με Κρόνο και Πεντέλη, όπου στόχος είναι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Το προηγούμενο παιχνίδι δεν πήγε για εμάς τόσο καλά, δεν αποδώσαμε αυτό που μπορούμε. Είναι μία δύσκολη τριάδα αγώνων, μαζί με το προηγούμενο, μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος, όπου πρέπει να παλέψουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να αποκομίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε, να βελτιώσουμε λίγο την απόδοσή μας κι αν μπορούμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε κάποιο από αυτά. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Κρόνο που ξέρουμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα που είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο ήττες. Στην έδρα μας, όπως είπα και στα παιδιά, πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Αν καταφέρουμε στην έδρα μας και πάρουμε κάποια ματς, που μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε πέρα από ένα, πιστεύω να έχουμε πολύ καλύτερη συνέχεια και αυτό να μας δώσει την ψυχολογική ανάταση που θέλουμε. Μετά πάμε στην Πεντέλη, που είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων, που είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή. Θα παίξουμε κι εκεί ένα δύσκολο παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το αν είναι ευεργετική η διακοπή για την ομάδα: «Η διακοπή θα μας ωφελήσει. Η ομάδα μας αποτελείται από παιδιά που δεν είναι πολλά χρόνια μαζί, οπότε μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Η διακοπή είναι χειρότερη για κάποιες ομάδες που ήδη έχουν βρει ρυθμό. Ευελπιστούμε να βγει προς όφελός μας και να είμαστε πολύ καλύτεροι και στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν αλλά και μετά τη διακοπή».

Για το αν λείπει μία “μεγάλη” νίκη από την ομάδα για να αποκτήσει ψυχολογία: «Σίγουρα αν κερδίσουμε ένα από τα δύο ή και τα δύο παιχνίδια θα είναι πολύ μεγάλο αβαντάζ για εμάς, θα καλύψουμε κάποιες ήττες που είχαμε κάνει μέχρι τώρα, γιατί ξέρουμε ότι οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε στο επόμενο και το μεθεπόμενο παιχνίδι είναι ομάδες που δεν θα κάνουν πολλές ήττες, οπότε σίγουρα θα είναι για εμάς ένα πλεονέκτημα το να καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

zgas

Rabona ad