Θεοδωράκης: Να “ρεφάρουμε” την ήττα του πρώτου γύρου

Α.Ο.Κ. Χανιά | 22 Ιανουαρίου 2018, 14:22

Για τις δυσκολίες που υπήρχαν εξ αρχής στο ματς με τον Έσπερο Καλλιθέας αλλά και για τη συνέχεια της προσπάθειας του ΑΟΚ Χανιά μίλησε ο Λευτέρης Θεοδωράκης.

Ο νεαρός τεχνικός του ΑΟΚ παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας ότι στόχος είναι το “διπλό” στη Νίκαια την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

Για το παιχνίδι με τον Έσπερο Καλλιθέας:Ξέραμε εξ αρχής ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Έσπερου που αυτήν την στιγμή δείχνει να είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Είναι μια ομάδα που δεν ταίριαζε στα δικά μας χαρακτηριστικά τόσο πολύ. Έτσι από την αρχή μπαίνοντας νωθρά στο παιχνίδι πήραν μια σημαντική διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια προσπάθεια να επανέλθουμε. Φτάσαμε μέχρι τους 12 πόντους αλλά 2-3 λάθη δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.

Για το δύσκολο πρόγραμμα που πέρασε:Περάσαμε ένα σερί 5 δύσκολων παιχνιδιών. Από τη στιγμή που ανέλαβα, όπου παίζαμε, με ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις , είδαμε τις αδυναμίες μας διορθώσαμε κάποια “κακώς κείμενα” που υπήρχαν. 

Για το “κομβικό” ματς που έπεται με τον Άρη Νίκαιας:Τώρα πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι ένα κομβικό ματς. Θέλουμε να “ρεφάρουμε” την ήττα του πρώτου γύρου. Ξέρουμε ότι και η Νίκαια θα θέλει την νίκη. Θα προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα για να πάμε να κερδίσουμε. Έχουμε δυστυχώς την απώλεια του Κοντογιαννη που μας έδινε πολύτιμες βοήθειες στην γραμμή των ψηλών αλλά θα προσπαθήσουμε “εκ των έσω” να καλύψουμε αυτό το κενό.

φωτ. Στρ. Σολανάκης

karta antonis garden