Θεοδωράκης: Μέλημα μας στον ΟΑΧ να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται

Μπάσκετ 27 Φεβρουαρίου 2021, 11:40

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη και επίσημα της τεχνικής ηγεσίας του ΟΑΧ παραχωρεί στο athlitiko ο Λευτέρης Θεοδωράκης.

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Αντισφαίρισης μιλά για την επανεκκίνηση της σεζόν, αλλά και για το γεγονός πως επιστρέφει μετά από μερικά χρόνια στο τιμόνι της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Ξέραμε εξ αρχής πως η χρονιά πιθανόν να σταματούσε λόγω του COVID. Δυστυχώς για εμάς δεν συνεχίζει ο κόουτς Ρουμπελάκης κι έτσι κλήθηκα να προπονήσω την ομάδα από την 1η Ιανουαρίου, που μας δόθηκε η δυνατότητα από την πολιτεία. Είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες με τις υπάρχουσες συνθήκες να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο σε τόσο λίγο διάστημα και με δεδομένη την πολύμηνη απουσία των αθλητριών. Πρώτο μας μέλημα μαζί με τον γυμναστή, Παναγιώτη Σταυρόπουλο είναι όλες οι αθλήτριες να είναι υγιείς μέχρι να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος και να καταφέρουμε να παίξουμε όσο μπορούμε καλύτερα. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, αλλά θεωρώ ότι η χρόνια είναι τελείως απρόβλεπτη, όπως βλέπουμε και σε όλα τα πρωταθλήματα που διεξάγονται αυτήν την περίοδο.

Ευχόμαστε να υπάρχει υγεία σε όλες τις ομάδες ,να ξεκινήσει και να τελειώσει ομαλά η σεζόν».

karta antonis garden