Θεοδωράκης: Δεν θέλαμε να “ζορίσουμε”

ΟΑΧ | 24 Μαρτίου 2021, 17:12

Ντεμπούτο για τον Λευτέρη Θεοδωράκη στον πάγκο του ΟΑΧ σε επίπεδο Α1. Ο Χανιώτης τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος για το νικηφόρο ξεκίνημα στο ματς επί της Νίκης Λευκάδας.

Ο Θεοδωράκης στάθηκε στο γεγονός ότι “άνοιξε” από νωρίς στο παιχνίδι το ροτέισον, καθώς ο στόχος του ήταν να μη ζορίσει τις αθλήτριες λόγω της πολύμηνης αποχής.

Ακολουθούν οι δηλώσεις που παραχώρησε.

«Είμαι ευχαριστημένος απ’ τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι και αποδώσαμε μετά από τέτοια πολύμηνη αποχή. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να μη ζορίσουμε κάποιες αθλήτριες και γι’ αυτό “ανοίξαμε” από αρκετά νωρίς το ροτέισον. Νομίζω ότι αποδώσαμε αρκετά καλά για πρώτο παιχνίδι, φτάσαμε τη διαφορά εκεί που θέλαμε ώστε να μπορούμε να είμαστε μετά πιο άνετοι και να μπορέσουν ν’ αγωνιστούν τα κορίτσια, που είναι πιο μικρά σε ηλικία και που μπορούν να πάρουν εμπειρίες απ’ αυτά τα παιχνίδια.

Πιστεύουμε ότι σωματικά και ψυχικά είμαστε έτοιμοι να δώσουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν το έχουμε ξανακάνει, είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας, αλλά ευελπιστούμε επειδή έχουμε ένα αρκετά μεγάλο βάθος στον πάγκο να καταφέρουμε ν’ ανταπεξέλθουμε αρκετά καλά…».

karta antonis garden
zgas

Rabona ad