Θέμα “Πογέτ” στην ΑΕΚ

Super League 1 19 Απριλίου 2016, 21:02

Θέμα "Πογέτ" προέκυψε στην ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον προπονητή της ομάδας να ανακοινώνει, παραμονές του ημιτελικού για το Κύπελλο με τον Ατρόμητο, πως μετά τη λήξη της σεζόν θα αποχωρήσει και την Ενωση ν’ απαντά.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε σήμερα για την οριστική απόφαση του προπονητή Γκουστάβο Πογιέτ να μην συνεχίσει στην ομάδα μας, μετά το καλοκαίρι. Για την ΑΕΚ αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι ο κρίσιμος αυριανός ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά τον αγώνα», ανέφερε – απάντησε η ΑΕΚ στις δηλώσεις του Πογέτ ότι θα φύγει το καλοκαίρι από την ομάδα.

Η δήλωση του Πογέτ που έγινε στον ΣΠΟΡ FM έχει ως εξής:

«Θα ήθελα να πληροφορήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα φύγω από τον σύλλογό σας όταν λήξει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι.

Μετά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του μάνατζέρ μου και αφού διάβασα παραπλανητικά ρεπορτάζ στον σημερινό Τύπο για τη συνάντηση, κάθισα με τους βοηθούς και όλη την προπονητική μου ομάδα και ανέλυσα “γιατί έγινε η συνάντηση” και “τι ειπώθηκε σε αυτήν” και αποφάσισα ότι θα φύγω το καλοκαίρι ενάντια στην ξεκάθαρα αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ό,τι έκαναν μέχρι τώρα, για τους οπαδούς μας, τον σύλλογο, την προπονητική μου ομάδα και για εμένα και να τους ζητήσω μια τελευταία προσπάθεια για να κάνουμε τους οπαδούς της ΑΕΚ περήφανους για την αγαπημένη τους ομάδα.

Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, ο κόσμος ήταν πολύ θερμός μαζί μου, με την οικογένειά μου και με εμένα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς είναι η ζωή εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα. Σας ευχαριστώ ξανά όλους και ας ευχαριστηθούμε τα τελευταία παιχνίδια μαζί».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad