«Θέλουμε να έχουμε συνεργασία με τον Ηρακλή» (pics)

Ηρακλής Νεροκούρου | 2 Μαρτίου 2016, 22:04

Την περασμένη Δευτέρα (29/02) ο Σάββας Κωφίδης βρέθηκε στα Νεροκούρου, όπου είχε γνωριμία με τους ανθρώπους του τοπικού Ηρακλή και συζητήθηκε το θέμα συνεργασία με τον ιστορικό Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

episkepsi kofidi3

Η διοίκηση του Ηρακλή Νεροκούρου μάλιστα απένειμε τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο άσο του “γηραιού”, που είναι διευθυντής ανάπτυξης των Ακαδημιών του Ηρακλή.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Νεροκούρου, Στέλιος Μιχαηλάκης, μίλησε στην εκπομπή “Ώρα για Μπλε” για την επίσκεψη του Κωφίδη και για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε, όπως αποδίδονται στο bluearena.gr: «Είμαι στην άλλη άκρη της Ελλάδας, έχω πωρωθεί με τον Ηρακλή και θαυμάζω τα παιδιά για την προσπάθεια τους. Η ομάδα χρειάζεται κριτική αλλά με καλή πρόθεση. Ο Ηρακλής είναι μια ολόκληρη ιστορία. Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα γιατί αξίζει τον κόπο».

Για την παρουσία του Σάββα Κωφίδη στα Χανιά είπε: «Κάναμε μια βράβευση στον Σάββα Κωφίδη, ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Τον ξεναγήσαμε στις εγκαταστάσεις μας και στοχεύουμε σε μια καλή συνεργασία. Θα έχουμε και άλλα ραντεβού με τον Σάββα Κωφίδη, θέλουμε να έχουμε μια συνεργασία αλλά αυτό θα κριθεί από την πλευρά του Ηρακλή. Μακάρι να προκύψει κάτι καλό από αυτές τις επαφές. Η ομάδα μάς είναι κοντά στα Χανιά, περίπου τρία χιλιόμετρα από το κέντρο και έχει ιστορία πενήντα χρόνων».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ηρακλή Νεροκούρου, είπε: «Όταν είχε έρθει ο Ηρακλής να παίξει με τον Α.Ο Χανιά είχαμε κάνει μια βράβευση και είχα πει στους ανθρώπους της αποστολής «δεν πιστεύω ότι η ομάδα δεν θα μπορέσει να ανέβει στη Superleague». Για όλους μας ήταν παράξενο να βλέπουμε τον Ηρακλή σε κάποια μικρότερη κατηγορία».

episkepsi kofidi

episkepsi kofidi1

episkepsi kofidi2

episkepsi kofidi5

episkepsi kofidi6

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis