Θέλει νικηφόρο ξεκίνημα με Ολυμπιακό Β

Επισκοπή | 5 Νοεμβρίου 2022, 9:41

Πρεμιέρα με την απόσπαση της νίκης επιχειρεί να πετύχει η Επισκοπή, φιλοξενώντας στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο "Παύλος Βαρδινογιάννης" του Γάλλου τον Ολυμπιακό Β.

/Bella Pizza

Η ομάδα του Ρεθύμνου ξεκινά τις υποχρεώσεις της, δίνοντας ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν θεωρείται εύκολο απέναντι στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού η οποία παρουσιάζεται στο φετινό πρωτάθλημα με νέο προπονητή, τον Γιάννη Οκκά, ο οποίος αντικαθιστά τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ενα παιχνίδι που είναι το πρώτο όμως για τον Ολυμπιακό Β στο νότιο όμιλο, καθώς πέρυσι όπως είναι γνωστό μετείχε στο βόρειο.

Η Επισκοπή θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα ώστε να επιβεβαιώσει από το πρώτο κιόλας ματς ότι θέλει να παίξει σημαντικό ρολό στη φετινή Super League 2. Επίσης, ζητούμενο ν’ αξιοποιήσει την έδρα της.

Το θετικό για τον Σάκη Παπαβασιλείου είναι ότι μετά και την αποθεραπεία του Λάμτσε έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, επομένως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Από την Κρήτη το διαιτητικό τρίο, με τον Κρασαγάκη από την ΕΠΣ Ηρακλείου να σφυρίζει το παιχνίδι, έχοντας για βοηθούς την Κομισοπούλου (Χανίων) και τον Μάτσα (Ηρακλείου). 4ος διαιτητής ο Κουκουράκης (Χανίων).

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad