Θέλει να συνεχίσει το θετικό σερί ο ΟΦΗ

ΟΦΗ | 6 Οκτωβρίου 2019, 11:09

Το εμπόδιο του ουραγού της βαθμολογίας Πανιωνίου θέλει να ξεπεράσει ο ΟΦΗ (06/10, 17:15) για να συνεχίσει το θετικό σερί αποτελεσμάτων και να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η κρητική ομάδα γνωρίζει ότι το έργο της δεν είναι εύκολο, αφού απέναντί της βρίσκεται ένας “διψασμένος” για βαθμούς αντίπαλος, που ξεκίνησε τις προσπάθειές του με -6 και έχει καταφέρει τις τελευταίες αγωνιστικές να μειώσει την αρνητική βαθμολογία στο -2.

Ο Γιώργος Σίμος έχει στη διάθεσή του 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Σωτηρίου, Γουάιλι, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Ντίνας, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Κοροβέσης, Μπράουν.

Από την άλλη ο Νίκκι Παπαβασιλείου, που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρα, υπολογίζει σε 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Σιντί Αλί, Αραμπούλι, Δούμτσιος.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Σέζος (Κιλκίς), με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας) και Σάββα (Σερρών), 4ο διαιτητή τον Χανιώτη Τσαγκαράκη, διαιτητή VAR τον Φωτιά (Πέλλας), AVAR την Κουρομπύλια και παρατηρητή διαιτησίας τον Γιανναδάκη (Λασιθίου).

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad