Θείος vs ανιψιός… σημειώσατε “2”

Σπάθα Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 12 Δεκεμβρίου 2017, 21:18

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε το παιχνίδι της Σπάθας με τον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών, για τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων, Γιώργο Κοκκινάκη και Μιχάλη Καλοριζικάκη, όπως δήλωσαν αμφότεροι στο athlitiko μετά το τέλος του ματς.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι βρέθηκαν αντίπαλοι θείος και ανιψιός με τον δεύτερο να επικρατεί στο τέλος με 4-0. Το athlitiko ήρθε σε επικοινωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές που αναφέρθηκαν στην μεταξύ τους “μονομαχία”. Υπερηφάνεια, χαρά, συγκίνηση είναι μερικά από τα συναισθήματα που ανέφεραν και οι δύο, ενώ τόνισαν ότι δεν έλειψαν και τα πειράγματα στην οικογένεια καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από το ματς.

Η δήλωση του Καλοριζικάκη έχει ως εξής:

Ήταν κάτι που μας συνέβαινε για πρώτη φορά να τεθούμε αντίπαλοι. Η αλήθεια είναι ότι είχε πλάκα όλη αυτή η διαδικασία, υπήρχαν πειράγματα από όλη την οικογένεια την προηγούμενη εβδομάδα και περιμέναμε πως και πως και εγω και ο θείος μου, καθώς και όλη η οικογένεια να έρθει αυτή η στιγμή να παίξουμε αντίπαλοι στο ματς. Ήμουν υπερήφανος που αγωνίστηκα απέναντι του γιατί από μικρό παιδί τον έβλεπα και τον θαύμαζα. Ήταν τρομερό συναίσθημα γιατί και εμένα αλλά και τον θείο μου, μας έκανε τερματοφύλακες ο παππούς μου (πατέρας του θείου μου) και του χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Το σχόλιο του Κοκκινάκη έχει ως εξής:

Περίμενα αυτό το παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς. Λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που έχουμε δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα βρισκόμασταν αντίπαλοι. Τα συναισθήματα ήταν πολλά και έντονα, κυρίως λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Χαρά, υπερηφάνεια, συγκίνηση. Ήταν μία μέρα που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη μου και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ελπίζω βέβαια να ξαναβρεθούμε αντίπαλοι για να πάρω τη ρεβάνς. 

Estrella

Rabona ad