Θέατρο του παραλόγου! Ολοταχώς για… 30 Οκτωβρίου η σέντρα!

Football League | 18 Οκτωβρίου 2016, 14:01

Κι όμως, όπως όλα δείχνουν δε θα έχουμε σέντρα της Φούτμπολ Λιγκ, αυτό το Σαββατοκύριακο (22 και 23 Οκτωβρίου). Όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 30 του μηνός.

Η απόφαση της Λίγκας τη Δευτέρα (17/10), ουσιαστικά δε θα ισχύσει αφού ο προέδρος της Φούτμπολ Λιγκ Στέλιος Σφακινακάκης “εξαναγκάζεται” ουσιαστικά από τις αντιπολιτευόμενες ομάδες να πραγματοποιήσει έκτακτο ΔΣ την Τετάρτη (19/10) για να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Όπως όλα δείχνουν η πρόθεση είναι πλέον, το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου, προφανώς για να προλάβουν άπαντες να είναι έτοιμοι (τρόπον τινά), κυρίως σε ότι έχει να κάνει με εκκρεμότητες που έχουν οικονομικής και όχι μόνο, φύσεως.

Μάλιστα, στο εν λόγω συμβούλιο, υπάρχει πρόταση μομφής εναντίον του Σφακιανάκη (για να εκπέσει απαιτείται πλειοψηφία 3/4 – πράγμα δύσκολο αφού χρειάζονται 15 από τους 20 μαζί με τον πρόεδρο και τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ) και παράλληλα θα μετατεθεί εκ νέου η έναρξη της Β’ Εθνικής. 

Όπως όλα δείχνουν και εφόσον τελικά αυτό ισχύσει, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σίγουρα στις 30 Οκτωβρίου (ένα μήνα και 5 μέρες αργότερα από την αρχικά προβλεφθείσα ημερομηνία) αφού πλέον δε θα χωρά άλλη αναβολή.

Τηλεοπτική “στέγη” θα έχει το πρωτάθλημα και αυτή θα είναι (μόνο) η ΕΡΤ3…

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad