Θα βραβεύσει την Α. Νικηφόρου η Ομοσπονδία Αρσης Βαρών

Σπορ 21 Νοεμβρίου 2020, 22:31

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών όπως ενημερώνει θα στείλει συγχαρητήρια επιστολή αλλά και θα βραβεύσει με την πρώτη ευκαιρία την Αρτεμη Νικηφόρου.

KTEO Κρήτης

Όπως είναι ήδη γνωστό η Ρεθυμνιώτισσα αθλήτρια άρσης βαρών είναι ανάμεσα στις 10 εθελόντριες που ταξίδεψαν από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη για να ενισχύσουν το σύστημα υγείας στη “μάχη” κατά του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση της ΕΟΑΒ έχει ως εξής:

Η αθλήτρια της άρσης βαρών Άρτεμις Νικηφόρου είναι μεταξύ των 10 εθελοντριών από την Κρήτη που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να ενισχύσουν το σύστημα υγείας, εισπράττοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Η 25χρονη αθλήτρια που ανήκει στο σύλλογο Αρκάδι Ρεθύμνου απέδειξε με την πράξη της ότι ο αθλητισμός και η άρση βαρών πλάθουν υγιείς χαρακτήρες με διάθεση προσφορά στην κοινωνία.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών θα στείλουν συγχαρητήρια επιστολή στην Άρτεμη και με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, η EOAB με την πρώτη ευκαιρία θα την βραβεύσει για την γεμάτη ανθρωπιά και αλτρουϊσμό πράξη της!

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad