Θα το κάνουν τα Χανιά;

Χανιά | 22 Ιανουαρίου 2023, 10:28

Θα γίνουν τα Χανιά η πρώτη ομάδα που θα υποβάλει σε ήττα την φετινή χρονιά την Κηφισιά; Αυτό είναι το ερώτημα εν όψει του σημερινού, με ώρα έναρξης στις 2:45, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο Περιβολίων.

/Bella Pizza

Από τη μία, η Κηφισιά του 8×8 μέχρι στιγμής, το οποίο όμως μπορεί να θεωρείται 10 στα 10, καθώς μένει μονάχα να επικυρωθούν οι βαθμοί που είναι να πάρει για τα ματς απέναντι σε Ηρόδοτο και Ολυμπιακό Β και από την άλλη μια ομάδα που με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι που έδωσε και το οποίο έχασε από την Παναχαϊκή, σε όλα τα υπόλοιπα που έχουν ακολουθήσει στα Περβόλια έχει κερδίσει. Η έδρα δηλαδή των Χανίων, το κίνητρο τους να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα μπλοκάρει την Κηφισιά, αλλά και οι εντυπώσεις που πάντοτε έχουν το δικό τους ενδιαφέρον δίνουν μια διαφορετική διάσταση στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής.

Επίσης αξιοσημείωτο για τα Χανιά είναι το γεγονός πως τίθενται στη διάθεσή τους δύο ακόμα από τους νέους ποδοσφαιριστές που έχουν καταφθάσει τον Γενάρη. Ο ένας είναι ο Μανουσάκης, έχοντας φουλ συμμετοχές στην ομάδα που ήταν μέχρι πρόσφατα -τον Ηρακλή- και ο άλλος ο Ζέκχοφ, με τον Ρώσο επιθετικό ν’ ανακοινώνεται μέσα στην εβδομάδα, επομένως μπαίνει άμεσα στα πλάνα της νέας του ομάδας.

Τα Χανιά δείχνουν πλέον πολύ διαφορετικά με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν στο γήπεδο από εδώ και πέρα, αλλά και το αποτέλεσμα που πρακτικά μπορούν να διεκδικήσουν απέναντι στην πρωτοπόρο και υποψήφια τη νέα περίοδο να βρίσκεται στα σαλόνια της Super League, Κηφισιά.

Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιστροφή στα Χανιά για τον Γιώργο Πετράκη, που είναι ένας από τους προπονητές που η ομάδα των Χανίων εμπιστεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια. Το κίνητρο και για τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό είναι σημαντικό και ως εκ τούτου το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένεται μια πραγματική μάχη στο γήπεδο Περιβολίων.

Υπενθυμίζεται ότι στις εξέδρες θα βρίσκεται ο Στιβ Μπένετ, αποδεχόμενος την πρόσκληση που του απεύθυνε η ΠΑΕ Χανιά προκειμένου να δει το ματς από κοντά, έχοντας ορίσει άλλωστε διαιτητικό τρίο επιπέδου Super League, ενώ φημολογείται ότι θα συνοδεύεται από τον άμεσο συνεργάτη του και δεξί του χέρι στην ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad