Θα το κάνει τρίτη φορά επί του ΠΑΣ;

Πλατανιάς | 12 Φεβρουαρίου 2017, 13:00

Με το ενα παιχνίδι να διαδέχεται στην κυριολεξία το άλλο ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει στις 5.15 το απόγευμα στα Περβόλια τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20ή αγωνιστική, με στόχο την τρίτη του διαδοχική νίκη μεσα σε λίγες μονάχα εβδομάδες επί της ομάδας του Γιάννη Πετράκη.

Ως γνωστόν οι δύο αντίπαλοι αναμετρήθηκαν στο Κύπελλο, με τον Πλατανιά να σημειώνει δύο νίκες κερδίζοντας μέσα – έξω τα Γιάννενα και αυτό που προσβλέπει τώρα είναι μια νέα νίκη επί του ΠΑΣ, ο οποίος παρόλα αυτά το σίγουρο είναι ότι θα πουλήσει το τομάρι του ακριβά για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Η κούραση είναι ανασταλτικός παράγοντας για τους παίκτες του Παράσχου που από το ξεκίνημα του 2017 παίζουν δύο παιχνίδια ανά εβδομάδα έχοντας καταφέρει από την άλλη ένα εντυπωσιακό σερί αποτελεσμάτων! Πραγματικά θα είναι μεγάλη υπόθεση να μπορέσει ο Πλατανιάς να κερδίσει για μία ακόμη φορά τον ΠΑΣ που σίγουρα θέλει να πάρει εκδίκηση για τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ

Τώρα, όσον αφορά τα πλάνα για τον τεχνικό του Πλατανιά, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή στην 11άδα για αρκετούς παίκτες, όπως οι Σωτηρίου, Στάθης, Μενδρινός και Γιακουμάκης. Θέση επίσης διεκδικεί και ο Καρυπίδης και ένας εκ των Στανισάβλιεβιτς ή Ντεβέσα. Ετσι, πιθανή 11άδα θα μπορούσε να είναι με: Σωτηρίου, Στάθη, Μπανανά, Πριντέτα, Κάργα ή Καρυπίδη, Βάντερσον, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς ή Ντεβέσα, Μενδρινό, Μανούσο και Γιακουμάκη.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Τσαμούρης (Πειραιά), με βοηθούς την Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) και τον Ζησιμόπουλο (Πειραιά), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττικής).

Estrella
Auto KCS

Rabona ad