Θα τα καταφέρει και στα Γιάννινα ο αήττητος εκτός έδρας Πλατανιάς;

Πλατανιάς | 14 Οκτωβρίου 2017, 10:17

Ο αήττητος Πλατανιάς εκτός έδρας αντιμετωπίζει στις 4 το απόγευμα τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε μια πολύ δύσκολη σε κάθε περίπτωση αποστολή. Η χανιώτικη ομάδα μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό θα κάνει το καλύτερο που μπορεί έτσι ώστε ν’ αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως είναι γνωστό, μέχρι στιγμής ο Πλατανιάς έχει την ισοπαλία που προέκυψε στο… 90’ από τον Λεβαδειακό αφού μέχρι εκείνο το σημείο ήταν μπροστά στο σκορ και τη νίκη επί του Απόλλωνα. Αρα, μέχρι στιγμής αποδεικνύεται… σκληρό καρύδι εκτός έδρας και ίσως και οι εμφανίσεις του να είναι καλύτερες σε σχέση με τα παιχνίδια στα Χανιά, με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Παράσχος είχε την ευκαιρία πολλές μέρες να προετοιμάσει την ομάδα του γι’ αυτό το παιχνίδι και μένουν να φανούν τα αποτελέσματα. Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο δεν θα μπορεί να στηριχθεί στις βοήθειες των Καρυπίδη, Πλιάτσικα και Στάμου.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον Πλατανιά είναι η εξής:

Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάθης, Ντικαμονά, Πριντέτα, Βάντερσον, Κρος, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Ουές, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Στόιτσεφ, Παπανικολάου, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ, Γκρζέλτσακ.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), βοηθοί οι Μερκενίδης (Μακεδονίας) και Νικολαΐδης (Μακεδονίας) και 4ος ο Σέζος (Κιλκίς).

Estrella