«Θα στηρίξουμε και πάλι τα ντόπια παιδιά»

Θύελλα Καλαθ. | 1 Σεπτεμβρίου 2016, 23:05

Μία διαφορετική μέρα ξημερώνει για την Θύελλα Καλάθενων που θα βρει τον σύλλογο της Κισσάμου στην Α' ΕΠΣ Χανίων μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά όπου η ομάδα βρέθηκε στην προνομιούχο πρώτη τριάδα της Β'κατηγορίας.

Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας και προπονητής της ομάδας Θοδωρής Μπατιστάκης, μιλώντας στο athlitiko.gr αναφέρθηκε στη νέα σεζόν που ξεκινάει το ερχόμενο σαββατοκύριακο και δήλωσε πως ο σύλλογος θα πορευτεί και πάλι με τα δικά του παιδιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για την κλήρωση του κυπέλλου:

“Είχαμε μία δύσκολη κλήρωση αφού παίζουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο Πανακρωτηριακός που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την Σπάθα που είναι μία από τις παραδοσιακές δυνατές ομάδες Α’ κατηγορίας. Παρότι είμαστε αουτσάιντερ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και ό,τι βγει.

Για το αν η Θύελλα θα στηρίξει και πάλι τους ντόπιους ποδοσφαιριστές:

Θα συνεχίσουμε με την ίδια “συνταγή” καθώς θα στηρίξουμε και πάλι τα ντόπια παιδιά και θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια την δυτική Κίσσαμο στην Α’ κατηγορία.

Για τους στόχους της ομάδας:

Πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και να παίξουμε όσο καλύτερο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχηθώ να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με υγεία, να είναι ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον μέχρι το τέλος”.

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad