«Θα πάρουν χρήματα από τη SL1 έως τη Football League»

Super League 2 18 Μαρτίου 2021, 18:19

Για την πιθανότητα και την προοπτική να πάρουν οι ομάδες της Super League 2 και της Football League χρήματα από το στοίχημα μίλησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο Λεουτσάκος φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική συχνότητα του σταθμού Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Στη Σέντρα“.

Αναλυτικά όσα είπε για τη διάταξη της κλιματικής φορολογίας του στοιχήματος ως έξτρα έσοδο για τις ποδοσφαιρικές ομάδες, το φετινό πρωτάθλημα της SL2, αλλά και την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ…

Για το ποσοστό από το στοίχημα: «Είναι ένα αίτημα που το κυνηγάμε εδώ και τρία χρόνια. Είναι δίκαιο για τις ομάδες. Προφανώς και αποτελεί μία σημαντική ανάσα αν αναλογιστεί κανείς τι έχει γίνει με την πανδημία. Υπάρχει μεγάλη κρίση και θεωρώ ότι το οικονομικό θα βοηθήσει πολύ αυτή την περίοδο.

Αναμένουμε συναντήσεις και ραντεβού για να ξέρουμε ακριβώς τα ποσά που θα πάρουν οι ομάδες. Ακόμα δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας, δεν ξέρουμε τίποτα. Θα πάρουν χρήματα από την Super League 1 έως και την Football League. Πρέπει να γίνει αυτό για να δούμε καλύτερες μέρες και ανάκαμψη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.»

Για τη Super League 2: «Είμαι ευχαριστημένος με το πρωτάθλημα. Έχει απήχηση, το βλέπει ο κόσμος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, και στις ομάδες και στους ποδοσφαιριστές.»

Για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη: «Είναι μία προσωπικότητα γνωστή τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκόσμια. Αποτελεί ένα “brand name” που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα του για τις καλύτερες ημέρες του ποδοσφαίρου.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad