Θα χτίσουν σερί μετά τη Δόξα Δράμας;

Χανιά | 4 Μαρτίου 2021, 19:49

Το ερώτημα για το αν μπορεί να καταγραφεί ένα νικηφόρο σερί δημιουργείται για τα Χανιά μετά το σημαντικό εκτός έδρας αποτέλεσμα στην έδρα της Δόξας Δράμας.

Μέχρι στιγμής, τα Χανιά δεν τα έχουν καταφέρει παρότι κι άλλες φορές -δύο συγκεκριμένα- τους έχει δοθεί αυτή η ευκαιρία.

Αυτή τη φορά πάντως και δεδομένης της καλής εμφάνισης σ’ ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τη νίκη που σημειώθηκε και παρότι ακολουθεί ένας δύσκολος αντίπαλος όπως ο Λεβαδειακός, υπάρχει η προσδοκία στα Χανιά να μπορέσουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους και να δείξουν ότι μπορούν ν’ ανατρέψουν την κατάσταση, καταγράφοντας μια πολύ καλύτερη πορεία στη συνέχεια της σεζόν.

«Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, το καθένα δίνει τρεις βαθμούς», είναι το μότο το οποίο χαρακτηρίζει αυτή τη στιγμή τα Χανιά τα οποία, το σίγουρο είναι ότι βρίσκονται σε μια καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή εν όψει του αγώνα που έρχεται.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι για τα Χανιά δεν ακολουθεί ένα, αλλά δύο σερί παιχνίδια εντός όπου το ζήτημα για εκείνα είναι ν’ αρχίσουν αξιοποιούν το γήπεδο των Περιβολίων, στο οποίο μέχρι τώρα σε γενικές γραμμές αποτυγχάνουν…

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania