Τετραπλό «χτύπημα» ο Αστέρας

Super League 1 25 Ιουνίου 2016, 0:39

Εκτός των Αθανασιάδη και Σεφίλ στην πρώτη των Αρκάδων θα δώσουν το παρών και οι Τσουκαλάς-Τσιλιανίδης

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι γνωστό εδώ και καιρό πως έχει κλείσει τον Γιώργο Αθανασιάδη του Πανθρακικού για την θέση κάτω από τα γκολποστ, ενώ πριν μερικές μέρες προχώρησε και την περίπτωση του Γάλλου στόπερ, Σόνι Σεφίλ από την Οσέρ. Αυτό που δεν ήταν δεδομένο ήταν η απόκτηση του Κοσμά Τσιλιανίδη που έδειχνε να οδεύει προς τον Πανιώνιο και του Σταύρου Τσουκαλά από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και οι δύο, όμως, θα φορούν τη νέα σεζόν την κυανοκίτρινη φανέλα. Αυτό ουσιαστικά ανακοίνωσε ο Νίκος Γαλανακόπουλος, με τον τεχνικό διευθυντή του Αστέρα με ένα tweet να αποκαλύπτει πως και οι τέσσερις προαναφερόμενοι και ίσως ένας ή δύο ακόμα θα είναι παρών την Δευτέρα στην πρώτη της ομάδας.

«Και ο Γιώργος, και ο Σταύρος, και ο Κοσμας, και ο sonhy, και ίσως ένας ή δύο ακόμα στην πρώτη της ομάδας», ανέφερε το σχετικό τιτίβισμα.

Λίγο μετά ήρθε και η ανακοίνωση από τον ΠΑΣ Γιάννινα που έκανε γνωστό πως ο Αστέρας εξαργύρωσε την ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Τσουκαλά: «Κάνοντας χρήση του δικαιώματος εξαγοράς του υπολοίπου του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρωνόταν κανονικά στις 30.06.2017 και δια καταβολής της συμβατικής ρήτρας αποδέσμευσης, ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Τσουκαλάς μετακινείται στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad