Με το μοναδικό ατομικό ρεκόρ μεταξύ των μελών της Ελληνικής ομάδας ολοκληρώθηκε στη Λευκωσία το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων. Το πέτυχε με βολή 79.46 στον ακοντισμό ο Δημήτρης Τσίτσος, μία επίδοση που τον έφερε στην τέταρτη θέση, πολύ κοντά στο βάθρο των νικητών.
Ο αθλητής του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος και του Θωμά Κυριαζή μπήκε στον αγώνα με 75.44, επίδοση καλύτερη από τα 73.54 που είχε ρίξει στο Χειμερινό κύπελλο ρίψεων στον Άγιο Κοσμά στις 21 Φεβρουαρίου.
Συνέχισε με 74.24 και στην τρίτη βολή έριξε ακόμα περισσότερο, 78.05, την τέταρτη καλύτερη επίδοση της καριέρας του έως εκείνη τη στιγμή.
Η τέταρτη βολή ήταν χαμηλή και την έβγαλε άκυρη, αλλά αμέσως μετά στην πέμπτη ήρθε το νέο ατομικό ρεκόρ με 79.46, που ήρθε να βελτιώσει τα 79.05 που είχε ρίξει τον Ιούνιο του 2025 στο Μάριμπορ της Σλοβενίας.
Ο Δημήτρης Τσίτσος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 72.92. Ο Γερμανός Νικ Τουμ ήταν ο νικητής με 81.05 μέτρα. Δεύτερος ήταν ο Ελβετός Ζίμον Βίλαντ με 80.76 και τρίτος ο Ιταλός Μικέλε Φίνα από το δεύτερο γκρουπ με 79.95.











