Τέταρτο και σημαντικότερο φιλικό με Ξάνθη

Πλατανιάς | 28 Ιουλίου 2016, 12:24

Το τέταρτο και σημαντικότερο ίσως φιλικό τεστ προετοιμασίας πραγματοποιεί το απόγευμα ο Πλατανιάς (18:30) αντιμετωπίζοντας την έτερη ελληνική ομάδα που βρίσκεται στη Βουλγαρία και δεν είναι άλλη από την Ξάνθη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρόκειται για ένα τεστ που θα βοηθήσει και τις δύο ομάδες να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται και σίγουρα, δεδομένου ότι μετέχουν στην ίδια διοργάνωση, μπορεί να βγει κι ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα για τις φετινές τους δυνατότητες. Επίσης δεν αποκλείεται ο Παράσχος να προβεί σε μία πρώτη πρόβα για την 11άδα που έχει στο μυαλό του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς που είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ακόμα πάντως είναι αρκετά νωρίς και σίγουρα οι τρεις εβδομάδες που απομένουν έως τότε, είναι μεγάλος χρόνος.

Σε ό,τι αφορά τον Βούλγαρο Φιλίπ Φιλίποφ δεν θα αγωνιστεί και πάλι λόγω τραυματισμού αλλά το σημαντικό είναι πως γι’ αυτό το λόγο, αυτές τις μέρες έχει σταματήσει να παίρνει μέρος στις προπονήσεις και σε κάθε περίπτωση δεν είναι σίγουρο αν θα αποκτηθεί τελικά από τον Πλατανιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πλατανιάς προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με σκορ 2-0 επί της Μοντάνα από τη Βουλγαρία και 2-1 της ισραηλινής Χάποελ και -αν και τ’ αποτελέσματα δεν έχουν σημασία αυτή την περίοδο- θα μπορούσε να φτάσει σε μία τρίτη επιτυχία πριν την αναχώρησή του από το Πράβετς, που είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (29/7).

Estrella
Auto KCS

Rabona ad