Τέταρτη ήττα στο β’ γύρο και για πρώτη φορά δεύτερη σερί

Πλατανιάς | 7 Απριλίου 2017, 17:31

Η τέταρτη ήττα είναι αυτή που υπέστη ο Πλατανιάς από την ΑΕΚ στο πλαίσιο του β' γύρου, φτάνοντας τις οκτώ σε σύνολο. Αξιο αναφοράς ότι με εξαίρεση την Ξάνθη, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν υποχρεωθεί στις άλλες τρεις ήττες από τις λεγόμενες "μεγάλες" ομάδες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Την αρχή έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο κερδίζοντας με 2-1 και έχουν ακολουθήσει αυτές από Ολυμπιακό (2-1) και ΑΕΚ (0-2), που είναι “σερί”. Μάλιστα, φέτος δεν έχει ξαναχάσει ο Πλατανιάς δύο συνεχόμενα παιχνίδια, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά τώρα.

Συνολικά ο απολογισμός για τον Πλατανιά στο β’ γύρο είναι 20 βαθμοί, τη στιγμή που στον α’ γύρο κέρδισε 21. Αυτό προκύπτει, από 6 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 12 μέχρι στιγμής παιχνίδια, άρα με 2 ακόμη βαθμούς στα τρία τελευταία ματς ο Πλατανιάς ξεπερνά τις επιδόσεις που είχε πετύχει στον α’ γύρο.

Υπενθυμίζεται δε ότι το ρεκόρ βαθμών του είναι οι 44 βαθμοί πριν από τρία χρόνια, αλλά τότε ήταν αφενός περισσότερες οι αγωνιστικές (34 αντί 30) και αφετέρου είχε κερδίσει άνευ αγώνος τους βαθμούς απέναντι σε Νίκη Βόλου και ΟΦΗ που εγκατέλειψαν.

Estrella