Τετ-α-τετ με NOVA τη Δευτέρα (17/7) για… όλα ή τίποτα

Πλατανιάς | 13 Ιουλίου 2017, 18:04

Το θέμα των τηλεοπτικών βρίσκεται σε απόλυτη προτεραιότητα στη Σούπερ Λιγκ. Αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να περιοριστούν οι ακραίες αντιδράσεις και να βρεθεί λύση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Φυσικά, ανάμεσα στις ομάδες που καίγονται για να βρεθεί λύση βρίσκεται και ενδιαφέρεται και ο Πλατανιάς και ο λόγος είναι αυτονόητος. Τα έσοδα από τα τηλεοπτικά είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο για την κάθε ΠΑΕ, ή ένα από τα βασικά ζητούμενα και αυτή τη στιγμή, όλα πάνε να τιναχθούν στον αέρα.

Οπως αποφασίστηκε στο πλαίσιο του Δ.Σ. που διεξήγαγε η Σούπερ Λιγκ την Πέμπτη (13/7) θα ακολουθήσει την Δευτέρα (17/7) συνάντηση με τη NOVA για να βρεθεί λύση. Σε αυτήν και εκ μέρους των ομάδων, το παρών θα δώσουν οι τέσσερις “μεγάλοι”, δηλαδή ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ και ένας ακόμα εκπρόσωπος από τις υπόλοιπες ομάδες, άρα στο τραπέζι θα βρίσκονται εκ μέρους τους “πέντε”. Ουσιαστικά, σε αυτό το τετ-α-τετ μεταξύ ομάδων και NOVA θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα και τοπίο είτε θα ξεκαθαρίσει είτε θα δημιουργηθεί μείζον θέμα, έναν ακριβώς μήνα πριν την προγραμματισμένη σέντρα του νέου πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πως αυτή τη στιγμή δεν έχει βγει ακόμα η προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα, άρα παραμένει… άγνωστος ο τρόπος διεξαγωγής και μεταξύ άλλων δεν μπορεί να διευκρινιστεί πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν, αλλά και πώς θα προκύψει ο πρωταθλητής και αν αυτό θα συμβεί μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ, όπως τουλάχιστον είχε αποφασιστεί να γίνει βάση της απόφασης που πήραν οι ίδιες οι ομάδες πριν από καιρό…  

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania