Τετ-α-τετ Αυγενάκη με την ομάδα του ΑΟΑΝ

Γ' Εθνική 27 Φεβρουαρίου 2021, 18:45

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, υπήρξε στον Αγιο Νικόλαο με τα στελέχη της ομάδας του ΑΟΑΝ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτό κάνει γνωστό ο ΑΟΑΝ, όπου και σημειώνεται πως η συνάντηση περιλάμβανε τη συζήτηση για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, που ανήκουν στο Δήμου Αγίου Νικολάου.

Μεταξύ άλλων, τονίστηκαν προς τον κ. Αυγενάκη οι ανησυχίες σχετικά με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου για ό,τι αφορά την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής, ενώ όπως επίσης γίνεται γνωστό δόθηκαν στον υφυπουργό η επίσημη εμφάνιση της ομάδας καθώς και άλλα αναμνηστικά.

Η ενημέρωση από τον ΑΟΑΝ έχει ως εξής:

Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη!

Με αφορμή την επίσκεψη σήμερα στον Άγιο Νικόλαο του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της ομάδας μας Γρηγόρης Κοκολάκης και ο υπεύθυνος ποδ. τμήματος Μάνος Μακράκης, παρουσία του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, ενημέρωσαν τον υφυπουργό για τις κινήσεις της διοίκησης τα δύο τελευταία χρόνια, στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων σε συνεργασία με το Δήμο όπως και την οργάνωση τόσο στη πρώτη ομάδα, όπως και στις Ελπίδες αλλά και στα τμήματα υποδομής του ΑΟΑΝ.
Ο κ. Αυγενάκης συνεχάρη τη διοίκηση για τη μεγάλη της προσπάθεια!

Συζητήθηκαν τα θέματα υποδομών και ειδικότερα τα συμπληρωματικά έργα που πρέπει να γίνουν στο προπονητικό κέντρο της Αμμούδας, καθώς και η αναβάθμιση των χωρών του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, με τον υφυπουργό να δείχνει θετική διάθεση στο να βοηθήσει προς αυτή τη κατεύθυνση.
Επίσης οι άνθρωποι της ομάδας του εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τη σωστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από όλους, για την προστασία όλων των εμπλεκομένων στην διαφαινόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ακόμη έγιναν κάποιες στοχευμένες ερωτήσεις σε σχέση με την εγγραφή των σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ.

Στον υφυπουργό δόθηκε η επίσημη εμφάνιση της ομάδας καθώς και αλλά αναμνηστικά!

Estrella
Auto KCS