Τετ α τετ Αυγενάκη με όλες τις ΠΑΕ SL2 και FL

Super League 2 2 Ιουνίου 2021, 22:01

Την πληροφορία, η οποία κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώνει με σχετική του αναφορά ο ΟΦΙ.

Αυτή συγκεκριμένα έχει να κάνει με την τηλεδιάσκεψη που έχει συγκαλέσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με όλες τις ομάδες της Super League 2 και της Football League.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί. Αμέσως μετά, στις 12, αλλά διαφαίνεται ότι δύσκολα θα ξεκινήσει στην ώρα του, θα πραγματοποιηθεί το ΔΣ της λίγκας όπου θα γίνει μια πρώτη συζήτηση για τα δεδομένα που διαμορφώνονται εν όψει της νέας περιόδου.

Επί της ουσίας ο Λευτέρης Αυγενάκης θέλει να διαβουλευτεί τις ομάδες της Super League  2 προκειμένου η αναδιάρθρωση να προχωρήσει εν όψει κιόλας της συζήτησης που είναι να γίνει εντός των ημερών στη Βουλή με την τελική ψήφιση του νομοσχεδίου.

Σίγουρα, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον τι ανταπόκριση θα τύχει από τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, μιας και τουλάχιστον από την Football League η διάθεση είναι προφανής…

Ο ΟΦΙ από την πλευρά του αναφέρει τα εξής:

Αύριο Πέμπτη 3-6-2021 στις 11.00 το πρωί, ο υπουργός αθλητισμού κ. Αυγενάκης έχει συγκαλέσει τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των 32 ομάδων της SL2 και FL με μοναδικό θέμα την επικείμενη αναδιάρθρωση και την συγχώνευση των δύο αυτών κατηγοριών σε μία.

Στην συνέχεια θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη για το ίδιο θέμα των 12 ομάδων της SL2.

Τον ΟΦΙ και στις δύο αυτές τηλεδιασκέψεις θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος της ομάδας ο κ. Χηνόπουλος, ο οποίος και θα επιχειρηματολογήσει θετικά για την αναδιάρθρωση.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η SL2 της επόμενης σεζόν θα αποτελείται από δύο ομίλους των 16 ή των 18 ομάδων ανάλογα με την συμμετοχή σε αυτήν των Β ομάδων των τεσσάρων μεγάλων της SL1, κάτι που δεν έχει κριθεί οριστικά ακόμα.

Φυσικά από τις 32 ή 36 αυτές ομάδες θα αποκλεισθούν όσες δεν θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν το κεφάλαιο των 250.000+100.000 που απαιτείται.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο ΟΦΙ να βρίσκεται στην νέα SL2, κάτι που μάλλον θα συμβεί, και κάτι που θα το ξέρουμε με μεγάλη βεβαιότητα αύριο.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad