Τεστ στον Κλαδισό για τις Εθνικές άρσης βαρών

Σπορ 4 Φεβρουαρίου 2023, 18:14

Τεστ, με επιτυχία, για τις Εθνικές ομάδες άρσης βαρών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό του Κλαδισού. Το παρών έδωσαν αθλητές και αθλήτριες από τρεις συλλόγους της Κρήτης, τον Κύδωνα από τα Χανιά, το Αρκάδι από το Ρέθυμνο και τον Καρτερό από το Ηράκλειο.  

KTEO Κρήτης

Τα συμπεράσματα που υπήρξαν βάσει των επιδόσεων που σημειώθηκαν, ήταν αρκετά αισιόδοξα, με τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς σε επίπεδο Κρήτης, τον Μιχάλη Τζαμπαζάκη από τα Χανιά και τον Παντελή Ζουμπουλάκη από το Ρέθυμνο να μένουν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, τονίζοντας ότι είναι αρκετά πιθανή η περίληψη κάποιων αθλητών στις Εθνικές ομάδες.

Οπως σημειώνει ο κ. Ζουμπουλάκης: «Ηταν ένα καλό και δυνατό τεστ για την Εθνική ομάδα. Ειδικά οι επιδόσεις που σημειώθηκαν από τα κορίτσια ήταν πολύ καλές, αλλά και τα αγόρια πήγαν πολύ καλά, όπως ο Κλωθάκης που έκανε μια πολύ καλή επίδοση. Πιστεύω ότι η χρονιά θα είναι καλή για την κρητική άρση βαρών.. Ο στόχος μας είναι να μαζέψουμε παιδιά και ο δεύτερος να μπορέσουμε από τα υπάρχοντα να τα αξιοποιήσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Πιστεύω ότι οι συναντήσεις που γίνονται σε Χανιά και Ρέθυμνο είναι πολύ καλές. Τα προβλήματα είναι πολλά και γνωστά, παρόλα αυτά τα παιδιά γυμνάζονται και ευελπιστούμε σε ό,τι καλύτερο».

Από την πλευρά του ο Μιχ. Τζαμπαζάκης τονίζει τα εξής: «Μαζεύτηκαν όσα παιδιά είχαν δηλωθεί από τις ομάδες τους. Αντί να πάμε στην Αθήνα, έγινε ένα μικρό αγωνιστικό τεστ, εμείς έχουμε τραβήξει βίντεο και φωτογραφίες και θα τα στείλουμε στην τεχνική επιτροπή στην Αθήνα όπου και θ’ αποφασίσουν πώς θα επανδρωθούν οι Εθνικές ομάδες. Είχαμε καλές επιδόσεις και πιστεύω ότι 2-3 παιδιά θα επιλεγούν για την Εθνική ομάδα».

Τέλος, εκ μέρους του Κύδων, ο προπονητής, Γιώργος Ταμπακάκης τονίζει τα εξής: «Ηταν ένα πολύ καλό τεστ για όλους για την κατάρτιση των Εθνικών ομάδων. Πιστεύω ότι σίγουρα κάποια παιδιά μπορούν να μπουν στην Εθνική εφήβων και ανδρών».

manolikakis

Rabona ad